G4Media.ro

Ciucă: Implementarea PNRR este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază…

Ciucă: Implementarea PNRR este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază / Nu voi accepta întârzieri

Implementarea PNRR este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază, a subliniat, joi, premierul Nicolae Ciucă, adăugând că nu va accepta întârzieri în derularea obiectivelor ce trebuie îndeplinite pentru ca România să primească la timp toate tranşele din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă.

„Implementarea Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă este, pentru această guvernare, una din priorităţile de bază. După prima tranşă din PNRR, în cuantum de 1,851 miliarde de euro din prefinanţarea totală de 3,793 miliarde euro din valoarea contribuţiei financiare pe anul 2021, aparatul guvernamental va începe imediat reformele şi investiţiile la care ne-am angajat. Nu voi accepta întârzieri în derularea obiectivelor ce trebuie îndeplinite pentru a primi la timp toate tranşele din Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă, în suma totală de 29,2 miliarde de euro”, a afirmat Nicolae Ciucă, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Guvernului.

 

Anterior, Guvernul a anunţat printr-un comunicat că joi România primeşte prima tranşă din PNRR, în cuantum de 1,851 miliarde euro din prefinanţarea totală de 3,793 miliarde euro din valoarea contribuţiei financiare pe anul 2021.

Conform comunicatului, până la finalul anului, ţara noastră va primi şi împrumutul de prefinanţare, în cuantum de 1,942 miliarde euro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. HA HA HA HA HA HA !

  PANA UNA ALTA TOV MASONUL NUHARAPALB A STABILIT PRIORITATEA: CRESTEREA PENSIILOR SPECIALE. SUNT PREA MICI. NE COSTA DOAR 10 MILIARDE DE LEI ANUAL.

  SA INDESTULATI ORGANELE. SA FACEM MILIONARI DIN PENSII.

 2. PSD va face ZERO reforme.

  in 3 luni se va vedea ca PNl si PSD nu sunt in stare sa tina PNRR in viata

  • Sunt curios, cum va implementa dl ciuca în acest pnrr pe alocuri f absurd și împotriva omului de rand, renunțarea la încălzirea pe lemn, când 50%din populație se încălzește pe lemn.

 3. 😆 🙂 🤦

  @lili: asta cu „nu voi accepta intarzieri” chiar trebuie salvata!!!

  Cat o dura pana i se desumfla pieptul de la cocoseala asta? 4 luni?! 😆

 4. E o lupta pierduta de la inceput.
  Mai baieti si daca ati vrea sa faceti nu puteti pentru ca capul nu va duce.