G4Media.ro

Ciucă: Corpul de control va identifica adevăratele cauze privind situaţia Blue Air

Sursa foto: Blue Air, Facebook

Ciucă: Corpul de control va identifica adevăratele cauze privind situaţia Blue Air

Corpul de control va identifica adevăratele cauze care au dus la blocarea conturilor companiei Blue Air, a declarat, vineri, premierul Nicolae Ciucă, citat de Agerpres.

El a precizat că va continua controlul astfel încât să poată fi identificate toate cauzele care au provocat această situaţie.

Întrebat dacă există suspiciunea că aceste conturi ale Blue Air să fi fost blocate fără drept legal, premierul a spus: „Există astfel de suspiciuni, motiv pentru care Corpul de control va identifica care au fost adevăratele cauze”.

„Aşa cum am spus şi exact cum am menţionat încă de la început, pe de o parte ne asigurăm că cetăţenii trebuie să beneficieze de sprijinul statului atunci când se găsesc în faţa unor astfel de situaţii, iar pe de altă parte, cei care au greşit trebuie să plătească pentru că ceea ce au făcut”, a adăugat premierul.

Corpul de control al premierului a fost trimis la Ministerul Mediului pentru a verifica modul în care Administraţia Fondului pentru Mediu a blocat conturile de concordat la Blue Air, au precizat, joi, surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate, Agenţia Fondului pentru Mediu nu ar fi trebuit să blocheze aceste conturi, iar ministrul Mediului a explicat că decizia a fost luată de un funcţionar.

„Ministrul nu a ştiut de această decizie a AFM de blocare a conturilor. Cei de la AFM trimiseseră de mai multe ori somaţie de plată, dar de la Blue Air nu au răspuns şi aşa au considerat ei de cuviinţă”, au arătat sursele citate.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Probabil Vlad Voiculescu e de vina.

 2. Ar trebui sa spuna de pe acum ce a ordonat sa se gaseasca la Blue Air ca sa nu mai pierdem timpul.

 3. Un functionar de capul lui a blocat BlueAir, felicitari functionarului! Au gasit vinovatul!
  Unul care a dat click din greseala la solitaire pe langa fereastra.

 4. Corpul „de degeaba”
  Asta cu trimiterea corpului de control este doar o glumă răsuflata care nu va avea fix niciun efect. Dă bine doar la presă.

 5. Ciuciuca, începe cu întrebăgările în seamă de la colegii Cuciu și Tuzgurindeanu, ca să nu pierzi timpul, matale ești om ocupat, mîine poimîine te apuci de al 2lea doctorat!

 6. Cautati la SRI!Este un nou caritas!Firma este „sub acoperire”.

 7. Dar ca ministrul mediului este de la UDMR si ca primii care au vrut sa cumpere Blueair au fost ungurii de la Wizair, nu spune nimic?