G4Media.ro

Cîrstoiu: Poza aia din metrou e nefericită / La începutul campaniei mi…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Cîrstoiu: Poza aia din metrou e nefericită / La începutul campaniei mi s-a recomandat să nu merg cu mașina mea. Am refuzat

Poza în care Cătălin Cîrstoiu apare singur la metrou este „nefericită”, a declarat candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei miercuri seara, la B1TV.

„E nefericită pentru că eram singur într-o poză. Din punct de vedere al analizei în campania electorală este nefericită, din punct de vedere personal nu e. Faptul că am o atitudine mai strâmbă o am pentru că am un deficit din cauza bolii prin care am trecut, râdem și de asta, asta e”, a declarat Cîrstoiu.

„Cu metroul nu a fost un gest să epatez că merg eu în campanie, am vrut să văd dacă acel drum cu metroul a fost mai scurt”, a mai transmis candidatul PSD-PNL.

Acesta a mai spus că „la începutul campaniei mi s-a recomandat să nu merg cu mașina mea. Am refuzat”.

Medicul susținut de PNL și PSD la Primăria București deține pe firmele familiei mai multe mașini de mare putere, printre care un BMW X6 M60 pe care îl folosește și în campanie. Detalii aici

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dacă mă luai pe mine șef de campanie,eu te sfătuiam să faci o plimbare cu dricul cu cai mascați pe Calea Victoriei;acum erai deja Președintele României,ghinion.

  2. Cu metroul sau pe jos doar în campanie electorală, în rest, cu mașini de sute de mii de euro. Mai ipocrit partid ca ”social-democratul” din România mai rar pe mapamond.

  3. Se vede de la o poștă că nu a umblat demultișor cu metroul. Stă ca și ucm s-ar teme să nu-l fure scaunele goale.