G4Media.ro

Circulaţie rutieră blocată între Severin şi Orşova, din cauza căderilor de piatră…

Sursa foto: DRDP Craiova

Circulaţie rutieră blocată între Severin şi Orşova, din cauza căderilor de piatră pe șosea

UPDATE: Circulaţia rutieră pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, a fost reluată, joi dimineaţă, după ce timp de aproximativ 40 de minute drumul a fost blocat din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, în zona Vârciorova, transmite Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, la faţa locului au intervenit angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Orşova care au curăţat carosabilul cu ajutorul unui buldoexcavator.

„Din cauza precipitaţiilor din ultimele ore s-au înregistrat căderi de pietre pe partea carosabilă (…) În zona unde au avut loc aceste căderi de pietre versantul este protejat cu beton tip torcret. Pietrele au fost antrenate de formarea unui torent”, a anunţat DRDP Craiova.

Știrea inițială: Circulaţia rutieră este blocată, joi dimineaţă, pe DN 6, între Severin şi Orşova, din cauza căderilor de pietre pe carosabil, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Orşova intervin pentru eliberarea drumului şi reluarea circulaţiei în cel mai scurt timp posibil.

„Din cauza precipitaţiilor din ultimele ore s-au înregistrat căderi de pietre pe partea carosabilă, fapt ce a dus la blocarea circulaţiei rutiere pe DN 6, zona Varciorova. Menţionăm faptul că în zona unde au avut loc aceste căderi de pietre versantul este protejat cu beton, tip torcret. Pietrele au fost antrenate de formarea unui torent”, se arată pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...