G4Media.ro

Circulația pe timpul nopții, interzisă în continuare la Brăila. Comitetul Județean pentru…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Circulația pe timpul nopții, interzisă în continuare la Brăila. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre care ignoră deciziile luate de Guvern / UPDATE: Prefectul își cere scuze și anunță că eroarea va fi corectată

UPDATE: Prefectul județului Brăila, Nicușor Ciocan, a precizat, sâmbătă seara, într-o postare pe Facebook, că este vorba despre „o greșeală materială” care va fi îndreptată în cel mai scurt timp și și-a cerut scuze.

Postarea prefectului:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis astăzi H.C.J.S.U. nr. 189 privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile în vederea punerii în aplicare a măsurilor stabilite în Hotărârea Guvernului nr. 531/10.05.2021.

Dintr-o greșeală materială, C.J.S.U. nu a inclus în Hotărârea nr. 189 prevederile Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 29 din 14 mai 2021.

Întrunit acum în regim de urgență, C.J.S.U. Brăila va reveni în cel mai scurt timp cu o nouă hotărâre în acord cu prevederile C.N.S.U.

Cerem scuzele de rigoare!

Știrea inițială: Situație ireală în județul Brăila, unde Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Nicușor Ciocan (USR), a adoptat, sâmbătă, o hotărâre prin care, printre altele, se interzice circulația persoanelor în intervalul orar 22:00-05:00, scrie debraila.ro.

Este vorba despre hotărârea CJSU nr. 189 din 15 mai 2021, în care sunt precizate „măsuri cu caracter general pentru toate localitățile din județul Brăila”:

în toate localitățile se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22:00-05:00;

– se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private;

Citește integral pe debraila.ro

foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. I-a aranjat asta pentru alegeri pe usrplus la Braila!

  2. Deh, au si USR-istii tampitii lor.

  3. Wow ce este asta.stat in stat,nu știam că Brăila este așa un mare oraș,sau vor Milițienii de acolo sa doarmă liniștiți,că și până acum…să doarmă în bocanciinca odată miliția sa făcut de râs…

  4. Sau când singura abilitatea este aceea de a arunca cu noroi în toți ceilalți și de a duce o campanie de marketing pentru propria-ți „cinste și deșteptăciune” !

  5. „Decat” un alt animal politic. Cand a mirosit ca o sa i se sparga in fata, a intors-o ca la Ploiesti.