G4Media.ro

Circuitul mitei în natură: 130 de pachete de țigări, 129 de sticle…

Circuitul mitei în natură: 130 de pachete de țigări, 129 de sticle de spirtoase și 187 de pachete de cafea, șpăgi luate de un medic, scoase la vânzare prin decizia instanței

Judecătorii, la cererea procurorilor, au admis ca o parte din şpaga luată de un medic să fie vândută, la percheziţii fiind descoperite produse perisabile, scrie Adevărul.ro

În prima zi a acestei săptămâni, magistraţii de la Tribunal Neamț au decis, la solicitarea anchetatorilor, să scoată la vânzare parte din produsele considerate mită şi primite doctorul Gheorghe Borş. Este vorba despre sute de pachete de cafea, ţigări şi sticle cu băuturi fine.

„Dispune valorificarea bunurilor mobile ale inculpatului B.G., sechestrate (…), bunuri ridicate de la locuinţa inculpatului cu ocazia percheziţiei domiciliare (187 pachete de cafea, 130 pachete de ţigări, 129 sticle cu băuturi spirtoase – whisky, coniac, lichior, gin), depuse la Camera de corpuri delicte a I.P.J. Neamţ …) şi care pot face obiectul confiscării speciale şi al confiscării extinse“, conform deciziei Tribunalului Neamţ din data de 11 octombrie 2021.

Hotărîrea instanţei de fond nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Bacău în termenul stabilitde judecători, 10 zile de la comunicare.

Procesul medicilor cu mita este pe rol din august 2019. La percheziţii, la medic au fost descoperite şi mari sume de bani. Este vorba despre 562.630 de lei, 8.606 dolari, 18.110 euro şi 2.430 lire sterline, iar pentru alţi bani aflaţi în conturi, 24.657 lei, 51.633 lei, 70.798 lei, 123.006 lei şi 65.158 lei, s-a dispus poprirea.

Citește integral pe Adevărul.ro

Sursa Foto: Pexels.com/ Ilustrație generică

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Eroii in alb din “sistemul sanitar de stat” din rromanica

  2. Șpagă luata de un medic, data de pacientul roman.

  3. Saracul erou, tara asta nu il merita. De parca ar fi singurul.

  4. Multumim ca nu ati publicat POSTAREA.
    UITE asa am CASTIGAT SI NOI UN PARIU CINSTIT.
    ONCE AGAIN, GRACIAS G4MEDIA, YOU MADE OUR DAY BEAUTIFUL!!!!

  5. Nu e corect ce fac procurorii. Medicii trebuie lasati sa-si mai ritunjeasca veniturile pe calea spagii, ca altfel pleaca toti din tara.

  6. Saracul de el abia a strans si el suma aceasta cu sudoare mare si a venit judecatorul care el ia o singura data aceasta spaga si booom. Imi pare rau de domn dr care el nu cere doar i se da 🥵🥵🥵🥵

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.