G4Media.ro

Ciprian Ciucu, reacție după ce PUG a fost anulat de Tribunalul București:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciprian Ciucu, reacție după ce PUG a fost anulat de Tribunalul București: ”Închidem orașul”

„Fără PUG, închidem oraşul”, spune primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, după ce Tribunalul Bucureşti a anulat hotărârea prin care a fost aprobat Planul Urbanistic General al Capitalei.

Ciucu, preşedinte al PNL Bucureşti, afirmă că în actualul mandat nu s-a realizat „niciun progres” în ce priveşte realizarea noului Plan Urbanistic General.

„Instanţa a anulat printr-o hotărâre (nedefinitivă) Plaul de Urbanism General al Municipiului Bucureşti. În ceea ce priveşte progresul lucrărilor la PUG, astăzi ne aflăm tot acolo unde ne aflăm în ultima zi de mandat a Gabrielei Firea. Niciun progres.

Fără PUG, închidem oraşul”, a scris Ciucu, sâmbătă, pe Facebook.

Tribunalul Bucureşti a anulat hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care a fost aprobat Planul Urbanistic General al Capitalei.

Decizia nu este definitivă.

„Admite acţiunea. Anulează HCGMB nr. 269/21.12.2000, emisă de către instituţia pârâtă. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucureşti”, prevede anunţul publicat pe pagina portal.just.ro.

Procesul a fost intentat în martie 2018 de către Carmen Speranţa Tomescu. Pârâţi sunt Consiliul General al Capitalei şi primarul general. Obiect procesului îl constituire anularea hotărârii de Consiliu General prin care a fost aprobat PUG-ul Capitalei împreună cu studiile de fundamentare.

sursa: Agerpres.ro, Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Instanta admite acțiunea pen’ că stimabililor avocați ai unei persoane fizice căreia, probabil, i-au fost încălcate drepturi, au fost mai pregătiți față de juriștii primăriei plătiți muuult mai bine comparabil cu avocații implicați în cauză …
  Bugetari, serviciu sigur, salarii beton .

 2. Si ce prevedea PUG-ul ala? Prevedea ca aeriseste orasul, ca demoleaza blocurile foarte vechi si face spatii verzi, ca croieste alte bulevarde, ca modifica marea de blocuri si opreste mareea uniforma de paralelipipede dreptunghice, si le reconstruieste ca in sudul Frantei, in piramide, cu terase verzi si lumina pentru toata lumea? Ce mai probabil NU, pentru ca din asta nu ies bani. Duca-se PUG-ul pe pustii.

 3. Linia PNL a fost „fără PUZ-urile ilegale nu se poate”, acum „fără PUG-ul ilegal nu se poate”, fiindcă PNL ajută mafia imobiliară, a se vedea tunurile Romexpo și Mogoșoaia.

 4. Sa stea orasul inchis vreo 20 de ani. Sa vina un cutremur. Sa plece lumea din oras.

  Apoi, il puteti deschide

  • Aveți dreptate, toți ȚĂRĂMBEȚI și VENETICII ar trebui expulzați , iar bucureștenii autentici să nu mai voteze tot felul de JAVRE venite din cine știe ce cotlon al României.

 5. Foarte bine…sa închidă Bucureștiul…suntem prea mulți.Domnule primar al sectorului 6 , m-ai bine rezolva curățenia în sectorul 6…și dvs va concentrați tot pe bdl. IULIU Maniu și Lacul Morii ca dl Mutu? Vedeti ca a-ți fost votat și de cetățenii din alte zone ale sectorului.Dupa ploaia cu grindina multe zone arata rău…sunt ne maturate…ați concediat personalului de la curățenie? Cred ca da …erau mulți și ce sa faceți cu ei? ….asa cum ați concediat din multe alte servicii bugetare ….pt a demonstra cum se poate reduce din cheltuielile bugetare, salariale….bla,bla,bla…și acum ce faceți? Angajam? Cu cine faceți treaba? Va preocupa doar refugiații? Cu noi cetățenii dvs și copii noștri cum rămâne? De ce ma blocați? Parca erați deschis la comunicare…

  • Comunicare , comunicare dar nu cu criticile , asta nu place . S-ar putea ca și domnul Ciucu ,să fie vreunul din ăia care știe numai el ce este bine pentru cetățenii din sectorul respectiv .