G4Media.ro

Ciprian Ciucu: Am semnat plata exproprierilor necesare realizării a 4 drumuri importante…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ciprian Ciucu: Am semnat plata exproprierilor necesare realizării a 4 drumuri importante în Sectorul 6 / Sperăm că în 2023 vor fi gata

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat miercuri că a semnat pentru plata exproprierilor în vederea realizării a patru drumuri – Drumul Valea Largă, Drumul Osiei, Drumul Roţii şi Drumul Viscolului, care vor fi finalizate în 2023.

„Chiar acum am terminat de semnat plata exproprierilor necesare realizării a 4 drumuri importante în Sectorul 6. Trei în Militari şi unul aproape de Drumul Taberei. Este vorba despre Drumul Valea Largă, Drumul Osiei, Drumul Roţii şi Drumul Viscolului. Le facem aproape de la zero, doar Drumul Osiei are ceva utilităţi trase. Studiile de fezabilitate au fost dificil de realizat, se acordaseră autorizaţii de construire fix pe unde treceau aceste drumuri, iar problemele de proprietate, şi vorbim de aproximativ 100 (!!!) de exproprieri! Fiecare parcelă a trebuit identificată, măsurată, evaluată şi pentru fiecare proprietar deschis un cont în care să-i virăm banii. În fine, eu am ales să mă ocup de proiectele grele şi utile, în birocraţia din România totul merge greu, dar suntem în grafic”, a scris Ciucu pe Facebook.

Ciucu a menţionat că aceste drumuri vor fi la standarde moderne, cu utilităţi, termenele de finalizare fiind în 2023.

El a precizat că urmează mai multe etape dependente unele de altele: contractarea proiectării tehnice; execuţia proiectării tehnice; contractare proiectare tehnică pentru toate utilităţile (apă, canal, electricitate, gaze, netcity etc); execuţie utilităţi; execuţie drum şi amenajări rutiere şi peisagistice.

„Ştiu, toată lumea mă întreabă de termenele de finalizare, la modul realist putem spera că în 2023 vor fi gata”, a mai scris primarul Sectorului 6.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Nu stau în sect 6 dar dacă faci treaba acolo, în mandatul asta, te as vota pentru o eventuala candidatură la primăria generala.
  Din păcate, cu Nicușor ne pierdem vremea.

 2. rosca stanescu & ALL NU AU FOST SI DE DATA ASTA EXPROPRIATI ? BIETII DE EI !

 3. Asta nu e in stare sa refaca marcajele pe strazile din S6 dar o tine langa cu planurile.

  • Ia-uite, vă pricepeți și la marcajele de pe străzi, dl.gicu, nu numai la alea de pe certificatul de vaccinare.

 4. uslamistul de serviciu din #echipacastigatoare a mai scos un plan din joben :))

 5. CIPRIAN, STR. VISCOLULUI E BETON BRE, FA CEVA TURISTIC ACOLO SA VINA LUMEA BULUC LA DISTRACTIE IN GERUL NAPRAZNIC, NU MAI MERGEM BARA LA BARA PE VALEA PRAHOVEI IN MUNTI,ACI LA BOTUL URSULUI,ADUCEM SI NISTE ARTHURI SI NEVASTA CU PUI,TE TII NENE ADRENALINA. CE DESPAGUBIRI CU ADRESA

 6. Bd. Timisoara – continuat pana in centura
  St. Preciziei – continuata pana in centura
  St. Liniei – din centura pana la Gara Cotroceni.
  St. Ghidiceni – continuata pana in Centura
  Prelungirea Ghencea – pe 2 benzi

  • Ghidigeni nici nu stie unde e dl Ciucu :))
   Pe el nu l intereseaza urgentele, el vrea proiecte de la zero, adica sa stie lumea ca sunt concepute si terminate de el. A nu se confunda, vezi doamne, cu posibile planuri elaborate de alti primari!
   Dar in timp ce Ciucu se lauda singur, in fiecare zi, pe g4 (poate are actiuni ) alti primari (de la psd) chiar fac ceva care se si vede, azi, nu peste ani….
   Ciucu e precum gaina aia de face un ou si apoi canta 2 saptamani!
   Pai la ce ma ajuta pe mine valea larga de ex daca tot traficul se varsa tot in prelungire ?caci pe centura nu poti ajunge pe bd Timisoara! Sau daca eu locuiesc in zona aia sau Domnesti, ma duc pe valea larga sau pe timisoara si mi pun cortul pe campurile alea.?
   Dar Ciucu nu ajuta primaria gen, ramasa fara bani, sa finalizeze prl ghencea caci apoi lumea nu stie sa i acorde credit lui si NUMAI LUI pt realizare, trebuie sa o imparta cu ND..

 7. Dar de zgomotul de la baza sportiva PRO SPORT ARENA cand te vei ocupa.
  Acesti mafioti incalca legea in fiecare zi si nu ia nimeni atitudine.
  Desfointati aceasta bomba creatoare de zgomot si dezordine.

 8. De Str drum Valea Cricovul ,zona dintre Valea Largă și Nr 110, vad că ați uitat și ramane fara canalizare, apă potabilă și iluminat, fara asfaltat,dar Co gropi că sa ne rupem mașinile și picioarele în noroi. Ați promis , nu se face. De ce oare nu vă interesează să îmbunătățiți traiul cetățenilor din sectorul 6 ,doar creșterea taxelor – fără acoperire.

 9. De Str drum Valea Cricovul ,zona dintre Valea Largă și Nr 110, vad că ați uitat și ramane fara canalizare, apă potabilă și iluminat, fara asfaltat,dar cu gropi că sa ne rupem mașinile și picioarele în noroi. Ați promis , nu se face. De ce oare nu vă interesează să îmbunătățiți traiul cetățenilor din sectorul 6 ,doar creșterea taxelor – fără acoperire.