G4Media.ro

Ciolacu: Vizita președintei Ungariei a fost „total eronat gândită și provocatoare”. Am…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Ciolacu: Vizita președintei Ungariei a fost „total eronat gândită și provocatoare”. Am avut discuții cu Kelemen Hunor

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, a declarat, marți, că vizita președintei Ungariei, Novak Katalin, în România a fost „total eronat gândită și provocatoare”.

„A fost o vizită total eronat gândită și provocatoare. Am avut discuții și personale cu domnul Kelemn Hunor. nu cred totuși că domnul Kelemen Hunor face politica Ungariei și a președintelui Ungariei”, a afirmat Marcel Ciolacu.

În legătură cu protestul AUR din fața biroului său, liderul PSD a declarat: „Dorim să trăim în UE, dar vrem maimuțăreală și ieșiri necontrolate, care știm că în contextul războiului din Ucraina sunt încurajate de către dictatorul Putin. Sau dorim un dialog totuși corect cu instituțiile statului, prin Ministerul Afacerilor Externe și am văzut un comunicat MAE după vizita președintei”.

Citește și AUR, protest în fața biroului lui Marcel Ciolacu. George Simion: Ciolacu e sluga UDMR

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

23 comentarii

 1. Ce bine e aleasa poza :)))))))

  • Doi mameluci!

  • Ba a fost bine gândită,dar voi ăștia cu studii cumpărate sau furate( că nici Bacul nu e pe bune in majoritatea cazurilor sau v-a dat tabla înmulțirii ca să luați toți 10)nu aveți cum sa vă dați seama,sa contracarați sau să luați măsuri corespunzătoare.Ar trebui eliminat orice element special legat de minorități, eliminat din legi…Suntem o țară de speciali dracului !Toti suntem cetățeni români,cu aceleași drepturi și obligații !Cand unei minorități ai dați un drept cat de mic,gândiți ce alt drept are majoritatea ,pe care nu-l poate accesa acea minoritate !Când minoritatea maghiara (așa zisii etnici sau vorbitori de limba maghiară ) care sunt tot cetățeni români născuți în România (ca toți ceilalți dealtfel) primesc dreptul de a învăța în limba pe care o vor ei(li se fac scoli/clase dedicate și sunt plătiți profesori special pt asta) să-mi spuneți ce cheltuieli speciale se fac pt ceilalți 99% dintre români,de care acești „etnici” nu pot și nu vor beneficia !!De învățământ în limba română sunt ei privati?De ce ?Le interzice cineva sau ceva? Nu pot sa învețe în română pt că nu-i duce capul ?Vedeți cat de slabi sunteți ca lideri ?Nu sunteți în stare să articulați un plan corect,să-l susțineți și să-l justificați chiar în cadrul instituțiilor UE și să-l aplicați scrupulos (controale,amenzi și chiar pușcărie cu munca pe perioade de ani și chiar zeci,pt cine se opune ostentativ aplicării eficient și integral)

  • Deoarece nimeni nu-l poate bănui pe Ciolacu de prea multă inteligență care să-i permită să facă pe prostu’, concluzia ar fi aceea că e doar prost, pur și simplu!

  • Ciolacu: Ce dreaqu ba kelemene, a venit mameluca aia și a zgarmat în rahat. Pai vreți sa ieșiți de la guvernare ca usr, fără un euro din pnnr?
   Kelemen: Ce sa fac mai cholack, ca am și eu ordine de la putin, via orban…

 2. Ciolacu e un prost si e sluga lu Johanis.

 3. Zise Ciolacu ” nu cred totuși că domnul Kelemen Hunor face politica Ungariei și a președintelui Ungariei”,Chiar ne ia de prosti „d-nul” Ciolacu.

 4. au avut ‘discutii’ in sensul ca au facut glume proaste ca ei pe subiectul vizitei unguroaicei

  totusi de ce ‘presa’ nu il intreaba pe minoritarul ciolacu ce cauta UDMR la guvernare cand PSD si PNl au 65% impreuna si UDMR are doar 5%??> Pt ce le trebuie UDMR la guvernare???

 5. Nu te mai ocoşi!

 6. Frunza verde doua paie
  Au discutat fix o laie

 7. Ciolacu, Kelemen joaca la doua capete, marcheaza banu si din Romania si din ungaria. Asta ar trebui declarat persoana non grata.

 8. Deoarece nimeni nu-l poate bănui pe Ciolacu de prea multă inteligență care să-i permită să facă pe prostu’, concluzia ar fi aceea că e doar prost, pur și simplu!

 9. Pai, daca a fost provocatoare de ce nu combateti?

 10. UDMR este o filială a partidului Fidesz și a contribuit la:
  – oprimarea partidelor de opoziție
  – desființarea liberei prese, toată media fiind controlată de guvern = Orban
  – anihilarea statului de drept și a valorilor democrate ale UE în timp ce a supt miliarde și miliarde de euro
  – instaurarea unei veritabile dictaturi în Ungaria sub scutul protector NATO…

  Încrederea în faptul că granițele Europei pot fi modificate a fost reinvigorata de invazia Rusiei în Ucraina.
  Prin cumpărarea blindatelor turcești Ungaria își exprimă discret sprijinul față de Turcia care blochează intrarea Finlandei și a Suediei în NATO.
  Scopul principal al Turciei este apropierea și refacerea bunelor relații cu Rusia, având în vedere că și Turcia planifică o „operațiune militară” în Siria.
  Concesii în privința PKK, ridicarea embargoului privind exportul de armament – cel puțin din partea Finlandei și a Suediei – sunt doar bonus, ‘stafidele din prăjitură ‘, care însă cântăresc greu la alegerile ce vor urma…

  Se pare că ‘slugă la doi stăpâni’ ar putea da roade… ar putea crede unii…

 11. Gunoaiele astea trebuiau să sară în sus ca petardă. Unde a fost Iohannis, președinte minoritar,unde a fost Ciucă, fost ofițer de carieră și premier, șobolanul de Aurescu a trimis secretarul de stat, să nu supere pe Ghiolbanis. Dureros este că toți au jurat să apere țara, dar ei o vând. La Hunor îi curgeau balele pe lângă muta pădurii. Ciolacu dacă vrea să vadă cum sunt tratați minoritarii români să meargă la Gyula. Încă ceva UDMR face politica FIDESZ căutați declarațiile și delegațiile lor în Ungaria.

 12. Ba da prosti sunteți. Va joacă ungurii cum vreau ei… Cum poți să crezi că kelemen hunor nu face jocurile ungariei, când el a fost prezent la evenimentul de la Alba, a vorbit …… Voi pentru voturi, vă vindeți țara, ungurii joacă la 2 capete și își urmăresc obiectivele bine-definite de la budapesta. Ia du-te d-le ciolacu la budapesta și fă-ți poză cu steagul României (dacă apuci să îți faci poza) ….Prosti, prosti, prosti aia sunteti toți cei care pentru voturi în parlament, vă vindeți și vindeți cel mai bogat teritoriu, al țării. ungurii , la fel ca și voi își urmăresc interesul și ce urmăresc ei, e mai dureros decât ce urmăriți voi dar voi continuați în prostia voastră…..Sper să nu vedeți și realitatea într-un timp, nu foarte îndelungat !!!

 13. Și…tot ciuma roșie ramai și stai în patru labe la UDMR pentru voturi

 14. Are perfectă dreptate Cris.

 15. Are perfectă dreptate Cris.

 16. Cu Ciuma Roșie la guvernare, orice este posibil. Pentru câteva voturi în Parlament, gunoaiele astea ora sa „Doneze „Transilvania exact cu au făcut și cu terenul din Budapesta și cu Insula Șerpilor.

 17. Oricum ești vândut, slugă și urmărești interesul propriu!

 18. Oamenii fără țară… nu se simt cetățenii țării în care trăiesc, iar țara la care se uită cu jind nu-i vrea. Refuză să învețe limba română, își compun un imn, își cos un steag și-și imaginează că au o țară… și iudemere îi manevrează cum poftește Ce beneficiu pot aduce României asemenea cetățeni?…

 19. Atâta tam tam pentru nimic.
  Ce poate sa se întâmple? Prostii.
  Printul Charles de cate ori nu a fost în vizita și nu a anunțat pe nimeni. Și nu sa întâmplat nimic, nu ne-au invadat englezii. Prostii de adormit copii.
  Odată întrați în UE România și Ungaria au semnat un acord, cum ca nu au pretenții teritoriale.
  Aceste știri ar trebui blocate pe motiv de instigare la ura rasială. De atâta timp trăiesc în armonie romanii și maghiari împreună în Ardeal sunt prieteni, vecini, colegi de muncă, sau căsătorit în preuna și nu sunt probleme. Se găsesc câteva gunoaie sa bage raca între ei.