G4Media.ro

Ciolacu şi Firea, vizită de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală…

Ciolacu şi Firea, vizită de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală / Liderul PSD: După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia

Marcel Ciolacu a fost, miercuri, la depoul Dudeşti, împreună cu candidata social-democraţilor la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, unde a stat dde vorbă cu şoferii, mecanicii şi dispeceri, pentru angajaţii din transportul public bucureştean 1 mai fiind o zi obişnuită de muncă. „De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească”, a mai spus liderul PSD, transmite News.ro.
 

 

„De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un tranport public modern”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook.

El le-a transmis, „de 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura serviciii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit! Şi că, alături de colegii mei social-democraţi voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească”.

 „După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiiindcă o merită din plin!”, a conchis liderul PSD.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. La ce au depășit Ungaria? La bambilici?

 2. Stați băi acasă, lăsați vrăjelile astea de campanie. Hainele de pe voi fac cât garderoba unei familii de muncitor, iar parfumul vostru acoperă damful de vaselină din depou, nu mai încercați să păreți modeşti.

 3. Sa nu depasiti draqu Germania, asa ca luati-o mai usor. Sigur, nu o vom depasi pt ca oculta ne va pune bete in roate, ca altfel….

 4. Liderul de sindicat, membru PSD este cel care a facilitat toată vizita…

 5. 🤮🤮🤮

 6. Numărăm panourile publicitare din mașină
  .Numai PNL și PSD .Au avut grija să suprime orice partid de opoziție.Nu voi vota niciodată aceste partide corupte .Niciodată

 7. Sigur…am depășit Ungaria la inflație și la deficite. Să vedem la infrastructură, la utilități, servicii publice, când îi depășim?! Nici într-o 1000 de ani!

 8. Dacă tot au ajuns pe Dudești,Ciolacu trebuia să arate doamnei Firea unde a fost Crucea de Piatră,așa,fără niciun apropos.

 9. Băăăăiiiiiii, să nu cumva să depășiți Polonia, să nu ne vadă ăia ce rupți în c.o.o.r suntem…

 10. Mai Covrig, vezi ca circuli pe banda de urgenta….Dupa alegeri, cand o sa-ti revii la normal o sa ne depaseasca pana si Bangladesh-ul..

 11. Propaganda de 2 lei. Dupa alegeri, 4 ani nu ii mai vezi