G4Media.ro

Ciolacu: PSD se va situa pe primul loc la toate alegerile, dar…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: PSD se va situa pe primul loc la toate alegerile, dar să câștigi alegerile înseamnă un scor cu 5 în față

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, într-un interviu difuzat sâmbătă seara de Realitatea Plus, că  PSD se va situa pe primul loc la toate alegerile de anul viitor, dar să câștigi alegerile înseamnă un scor cu 5 în față.

Ciolacu a spus că alegerile europarlamentare vor fi „niște alegeri atipice” și că așteaptă această „primă provocare”.

„Eu sunt ferm convins că PSD se va situa pe primul loc la toate alegerile. Rămâne pentru funcția de președinte în turul doi. Însă trebuie să facem o diferență între a fi pe primul loc și a câștiga alegerile. Să câștigi alegerile înseamnă un scor cu 5 în față”, a subliniat liderul PSD.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

 1. Avem un adevăr atâta de absolut încât toată strategia voastră electorală bazată pe isteria asta cu vaccinurile este un eşec din start.
  Măi oameni buni adevărul este că din acelaşi acelaşi motiv nu s-au vaccinat oamenii pentru care nu votează şi sunt câteva constante cunoscute la naţiunea asta: „lenea binecunoscută în a se implica social că după 33 de ani nu mai au nici o aşteptare, indiferenţa fatidică şi scârbiţi să îşi piardă timpul cu birocraţia voastră de mai bine îşi caută alte alternative”.
  Adevărul absolut este că foarte puţini nu s-au vaccinat pentru că aveau frică de vaccinuri şi cipuri şi inteligenţe artificiale cu vibratoare falnice şi alte deliruri în care trăiţi voi.

  Noi credem că ar fi bine să vă revizuiţi calculele electorale că nu are nici o legătură cu ce deliruri aveţi voi sau vi s-au părut că aţi văzut hoarde isterice în stradă(pe bune nu din alea cu mitingişti plătiţi) pe tema asta sau oameni noi care deja nu se ştia că au legături cu cei vechi.

  Concluzia: Oamenii vreau altceva că de circari le e până în gât fiindcă de 33 de ani numai din ăştia au avut şi dacă nu erau naivi la persuasiunea celor de la PNL şi la viclenia lor de aşi submina aliaţii şi pe spatele cărora s-au urcat preluându-le mesajul astăzi nici nu se mai vorbea despre circari ca voi şi de lucruri serioase şi ar fi şi uitat deja lumea că aţi existat timp de 33 de ani.

 2. PSD se va situa sub AUR

 3. O să votez USR !!! CU DOUĂ MÂINI!

 4. Ai fumat cam mulți covrigi, Ciolacule. Stați liniștiți la locurile voastre, cum spunea fostul vostru mentor, că tot pierdeți alegerile.