G4Media.ro

Ciolacu: Prin expoziţia Brâncuşi de la Timişoara, România arată că este capabilă…

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Ciolacu: Prin expoziţia Brâncuşi de la Timişoara, România arată că este capabilă să construiască un eveniment de nivel internaţional

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a afirmat că prin expoziţia dedicată sculptorului Constantin Brâncuşi, parte a programului cultural „Timişoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, România a reuşit să arate lumii că este capabilă construiască un eveniment de nivel internaţional, lansând o invitaţie către români să vină împreună cu copiii la Timişoara pentru a vedea şi a simţi „forţa acestui geniu artistic pe care România l-a oferit întregii lumi”.

Şeful Executivului efectuează sâmbătă o vizită la Timişoara.

„Am vizitat, astăzi, cea mai importantă expoziţie dedicată sculptorului Constantin Brâncuşi, organizată în ultima jumătate de secol, în România. Am fost, deopotrivă, impresionat de lucrările de excepţie expuse şi bucuros că România a reuşit, astfel, să arate lumii că este capabilă să construiască un eveniment de nivel internaţional, parte a programului cultural „Timişoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.

Sunt mândru că, prin această expoziţie, Brâncuşi se întoarce simbolic acasă şi invit cât mai mulţi români să vină împreună cu copiii la Timişoara, să vadă şi să simtă forţa acestui geniu artistic pe care România l-a oferit întregii lumi!”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Facebook. (Agerpres)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ca si cum romanii te vor urma, sef de partid corupt ce esti.

  2. „Alo, breten Marsel? Mei, am văzut la televizor înregistrare cu tine la Expoziție și pare că tu te uită la sclupture Brâncuș precum dromaderu’ tânăr la poarta nouă/mâță la calendar/curca-n lemne…
    Aleikum Salaam!”

  3. Orice ar spune sună rău din gura unui hoț, mincinos și ipocrit. Pr. ostia se subînțelege, nu mai e nevoie s-o amintesc.

  4. Promovezi în fruntea guvernului atunci când în tinerețe, în loc să înveți, pui râme la undițele mai-marilor psd-iști.