G4Media.ro

Ciolacu: Mesajul de unitate al acestei zile ar trebui să fie prezent…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Mesajul de unitate al acestei zile ar trebui să fie prezent în orice acţiune a noastră

Mesajul de unitate al Zilei Naţionale ar trebui să fie prezent în orice acţiune a cetăţenilor, societăţii civile, mediului de afaceri, reprezentanţilor statului sau a clasei politice, afirmă premierul Marcel Ciolacu.

„Este Ziua Naţională a României, sărbătoarea tuturor românilor, o zi în care m-aş bucura să retrăim spiritul unităţii care i-a înflăcărat pe înaintaşii noştri de acum 105 ani, înfăptuitorii Marii Uniri. Prezentul ne provoacă să facem faţă unor situaţii pe care cu greu le-am fi anticipat cu doar câţiva ani înainte şi care pun o lume întreagă la încercare, iar România nu este nici ea ocolită. Istoria şi Marea Unire din 1918 au confirmat puterea unităţii noastre şi, iată, avem prilejul, cu fiecare nouă provocare a prezentului, să demonstrăm că împreună, noi românii, avem puterea de a ne atinge marile obiective. Acest lucru implică eforturi din partea tuturor şi, mai ales, o înţelegere a preocupărilor fiecărui român. Consider că mesajul de unitate al acestei zile ar trebui să fie prezent în orice acţiune a noastră, indiferent dacă ne referim la cetăţeni, societate civilă, mediul de afaceri, reprezentanţi ai statului sau la clasa politică. Când ceva tinde să ne dezbine, să ne amintim că suntem toţi români şi că avem un drum comun de parcurs ca naţiune, de care depind prezentul şi viitorul întregii societăţi şi al fiecărui cetăţean”, spune Ciolacu în mesajul transmis, vineri, de Ziua Naţională, relatează Agerpres.

El afirmă că „o Românie puternică, orientată spre dezvoltare, care să se reflecte în plan economic, dar mai ales în viaţa de zi cu zi a românilor, este un obiectiv firesc, capabil să ne unească”.
„La mulţi ani, tuturor românilor! La mulţi ani, România!”, conchide premierul.

Și preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale.

„Iubirea de ţară stă în inimă şi în faptă. Suntem datori să veghem destinul acestei ţări, oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim. Pentru copiii noştri, pentru frumuseţea şi bogăţia pământului românesc, pentru tradiţiile şi fibra noastră culturală. Pentru viitor şi pentru că România e „acasă”. La mulţi ani, români!”, a scris Ciucă pe Facebook.

El a postat şi o fotografie în care apare alături de mai multe persoane, în faţa Palatului Parlamentului, ţinând un drapel imens.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Mesajul României pentru tine este
  „Cuie Miolacu”

 2. Siktir🤮🤮🤮

 3. Rotativa este cel mai bun mesaj de unitate…la furat!

 4. Unitate la taxe, barosaneala la speciali și la prietenii cu legături politice.

 5. daca e Ordin pe Unitate, n-ai ce face.

 6. Nu mai vinde gogosi marcele, nu mai esti administrator de gogoserie acum…dupa 30 de ani de democratie am ajuns sa ne conduca unu’ ca asta?????SIKTIR IMI ESTE GREATA

 7. Unitate! PSD PNL UDMR AUR
  M..e Ciolacu 🤮

 8. Nu putem fi solidari cu cleptocrații, că nu mergem împreună la furat și nici nu ne dorim asta.

 9. WMesajul real este cel dezvaluit de G4Media despre tine, despre PSD, despre Clanul Buzoienilor. Despre cum se numesc oameni in primarii si in functii la stat, atribuie contracte cu statul si, in cele din urma, cum aceste clanuri decid soarta alegerilor. Din mafioti doar mafioti putem avea in fruntea tarii.
  No ia, va faceti singur de rusine, in fruntea tarii. Si unul si altul. Ciuca si Ciolacu. Printre altele, nu exista prim ministru in lumea civilizata care sa-si permita sa raspunda cu ”Mizerii” si false scuze la intrebarile puse, in cazul acesta , de cei de la G4Media. Va dezcalifica din start dupa norme europene pentru functia pe care o aveti si pentru functia pe care o visati.

 10. Du-te ba la Buzau si vinde ceapa!

 11. Șeful CCR, al ICCJ, al CSM, Adrian Năstase, și alții de aceeași teapă nu ne transmit nimic de ziua națională ? Să muncim cu spor pentru salariile lor nesimțite și pensiile mai mari ca ele !