G4Media.ro

Ciolacu despre pensiile speciale: Cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile

Sursa Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Ciolacu despre pensiile speciale: Cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, la Ploieşti, referindu-se la problema pensiilor speciale, că nu a fost primit un răspuns oficial de la Comisia Europeană, dar, din punctul său de vedere, săptămâna aceasta „se cam hotărăsc lucrurile”.

„N-a venit un răspuns oficial, în fiecare zi există videoconferinţe cu Comisia, cu tehnicul Comisiei. Eu cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile, urmând să venim în Parlament cu modificările, să ne adaptăm deciziei Curţii Constituţionale şi pe urmă să plece legea la promulgare”, a spus Ciolacu.

Premierul consideră că ultimele solicitări ale Comisiei Europene sunt „de mare bun-simţ” şi „corecte”, ţinând cont de contextul României de astăzi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. de , se lamuresc. Ati vrut, ati incercat da’ nu s-a putut.

 2. Joi se va primi solicitarea de a tăia pensiile speciale, iar Vineri, primul Ciolac va transmite public hotărârea, de către Comisia Europeană, de a creşte pensiile speciale c U51 %.

 3. Sigur. Dacă se renunță la ele, devine obligatoriu cumulul pensie-salariu de la stat!

 4. Se cam lāmuresc, adica nu prea se elimină, orişicât noi am încercat da’ atât s-a putut, mergem înainte că dacă nu mai vin bani de la UE avem alternativă scumpă, e adevărat, dar cum ăia care ne votează plătesc că-s 1di0tz1 toate oalele sparte, de ce ne-am face noi probleme?

 5. E ca în bancul cu Gheorghe . Când se trezea dimineața prognoza starea vremii . Azi , ori plouă , ori nu plouă spunea Gheorghe către membrii familiei . Seara , toți membrii familiei îi dădeau dreptate .
  Așa și cu Marcel . Ori , ori ! Mereu are dreptate .

 6. Sa se revizuiasca, primesc. Da sa nu se schimbe nimic.

 7. Dl premier Ciolacu, trebuie sa nu uite in nici un moment, ca arhitectura viitoarelor alegeri parlamentare si a parlamentului, depinde in primul rand, de Legea pensiilor si eliminarea inechitatilor din sistemul de pensii !
  Iar eventuala nerezolvare a acestora pe principiul contributivitatii, si neeliminarea inechitatilor, va atrage o antipatie puternica fata de dumnealui si fata de PSD, adica un vot antiPSD, asemanator cu votul anti PNTCD, a celor care au muncit o viata, dar si a copiilor si nepotilor acestora !
  Iar dl Ciolacu, a aratat in discuts ca stie acest lucru !