G4Media.ro

Ciolacu, despre cazul Iulian Dumitrescu, liberalul acuzat de corupție care candidează pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu, despre cazul Iulian Dumitrescu, liberalul acuzat de corupție care candidează pentru președinția CJ Prahova: Nu aş mai fi candidat / Niciun coleg din conducerea PSD nu ar fi permis să candideze

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a comentat candidatura fostului prim-vicepreşedinte al PNL Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. El a afirmat că, dacă era în locul acestuia, nu ar fi candidat şi nici nu ar fi permis candidatura acestuia la alegerile din acest an, transmite News.ro.

”Fiecare partid îşi ia deciziile proprii. Îl cunosc pe domnul Iulian Dumitrescu, ne vedeam la şedinţele de coaliţie. Eu, în locul dânsului, nu aş mai fi candidat, aş fi aşteptat să se aşeze lucrurile, să vadă despre ce e vorba. Din funcţia de preşedinte al PSD, după o decizie a unui magistrat de îngrădire a unor drepturi, una e că ai o reclamaţie, una e că… dar în momentul în care un magistrat a dat o decizie, nu aş fi permis, şi v-o spun fără să.. sper să nu deranjez pe domnul Ciucă, categoric nu e vorba numai de mine. Niciun coleg din conducerea Partidului Social Democrat nu ar fi permis să candideze. Dar fiecare răspunde de deciziile pe care le ia”, a afirmat Marcel Ciolacu la România TV, joi seară.

El a subliniat că interdicţia aplicată lui Iulian Dumitrescu privind exercitarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova nu aparţine doar unui magistrat, fiind validată de mai mulţi judecători.

Ciolacu a susţinut că Dumitrescu nu va câştiga alegerile din Prahova.

Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a depus semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.

El spunea că a decis să candideze „pentru ca prahovenii să aibă o viaţă mai bună” şi „din respect” pentru aceştia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Și uite așa PSD o să dea impresia ca este mai puțin corupt decât PNL… Problema este ca Iulian Dumitrescu este vârful aisbergului corupției în P N L… sunt așa de multe exemple, așa ca ,,succes” în alegeri ! Sper să depășiți 10% domnilor PNListi, dar nu cred …

  2. a ajuns psd sa dea lectii pnl … pnl a avut(!) o perioada in care elimina cei certati cu legea .. si era de apreciat, macar pentru atat .. acum parca doar interlopii mai au in loc partid (chirica, alexe, dumitrescu)