G4Media.ro

Ciolacu, despre candidatura Gabrielei Firea la Capitală: N-am avut o discuţie în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu, despre candidatura Gabrielei Firea la Capitală: N-am avut o discuţie în partid privind alt candidat / Să fim corecţi: Nu a avut nicio treabă cu azilele groazei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că este posibil la Gabriela Firea să candideze la Primăria Capitalei, menţionând că, în acest moment, nu există o decizie a partidului privind un alt candidat şi că este prematură o discuţie, transmite Agerpres.

„Este posibil ca doamna Firea (să candideze la Primăria Capitalei -n.r.). În acest moment nu există altă decizie în interiorul partidului ca să fie un alt candidat. Se fac sondaje, se fac măsurători. Să fim corecţi: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Deci, nu a avut nicio legătură cu azilele groazei”, a afirmat Ciolacu, întrebat dacă Gabriela Firea candidează la Primăria Capitalei.

El a spus că nu a avut loc o nouă discuţie în partid pe această temă.

„E prematur. Nu am avut încă o discuţie din nou cu doamna Gabriela Firea şi, repet, n-am avut o discuţie în interiorul partidului privind alt candidat în acest moment pentru Primăria generală”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat despre variantele candidaturilor lui Robert Negoiţă sau Daniel Băluţă, Ciolacu a spus: „Nu au fost discuţii pentru candidatura la Primărie”.

Context

Gabriela Firea a anunțat, pe data de 14 iulile, într-o postare pe pagina ei de Facebook, că a demisionat din funcția de ministru al Familiei și că pleacă, pentru moment, de la șefia organizației PSD București.

Reacția a venit după ce G4Media și alte publicații au dezvăluit că Firea l-a angajat pe Ștefan Godei și la cabinetul de senator, după ce anterior patronul azilelor groazei fusese șofer și la Primăria București.

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui FIrea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020.

Potrivit Digi24, Ștefan Godei a lucrat și alte firme și instituții conduse din subordinea lui Gabriela Firea și Florentin Pandele: clubul de fotbal FC Voluntari și RATB.

Firea declarase despre Godei, care apare într-o fotografie alături de ea, că „nu a fost vreodată membru al Partidului Social Democrat în vreo localitate din județul Ilfov sau București. Deci, nu avea cum să conducă filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii sunt mulți”.

Godei conduce ONG-ul ce gestiona azilele groazei din Voluntari. Cofondatoare a ONG-ului este Ligia Gheorghe, prietenă și consilieră a Gabrielei Firea. Până acum, Firea a negat că ar fi știut ceva despre azilele din Voluntari unde bătrânii erau maltratați.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. ,,să fim corecți,, câtă ipocrizie, Ciolacu ne consideră prosti, dar vine 2024 și la 70% prezență la vot vor deveni o amintire urata!

 2. Domnul martir Ciocolacul este foarte corect cu toți membrii partidului din care face parte. Să fim corecți: pesedeu este un partid nou înființat, plin de oameni integri și cinstiți. Duoamna Fifi, Fii-Rea, Sârmă-n-Colon, nu prea fi altfel, deoarece face parte dintr-un asemenea partid. Nu-i așa domnule Cocolac de Buzău, revoluționar martir, mort la revuluție?

 3. „Nu a avut nicio treabă cu azilele groazei” Aşa cred şi ăia care o vor vota. Nu puțini.

 4. Chiar dacă cu Azilele groazei o fi avut treaba soțul domniei sale, doamna Fifi sigur a avut treaba cu groaznica administrare a Bucureștiului .

 5. Ciolacu are glumele cu el zilele astea : se ia la tranta cu coruptia prin cash, se ia la tranta cu schemele stufoase de personal de la stat ( vezi exemplul dat de el cu ministerul colegului Grindeanu ), acum Firea e o biata victima a unor cunostinte apropiate care au abuzat de batrani fara ca ea sa stie nimic.

 6. S-au terminat cercetarile in toate azilele groazei ? Daca nu, asa cum cred eu ca unul nou a aparut in zona ei zilele astea, inseamna ca da indicatii organelor, in public ?!

 7. Astia cred ca noi votam ce vor ei!

 8. „Să fim corecţi: Nu a avut nicio treabă cu azilele groazei” – hai siktir!

 9. Asta cam seamănă a antepronunțare, nu vi se pare? Încă nu s-a dat nicio sentință în acest caz!

 10. cei ce voteaza psdnl viseaza la o viata in azilele lui firea

 11. Nici cu Bucurestiul nu a avut nicio treaba!

 12. Serios ? Ș-atunci de ce o pusăși pe făraș ?