G4Media.ro

Ciolacu: Defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională / Promite ”în…

Ciolacu: Defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională / Promite ”în scurt timp” un pachet de măsuri pentru combaterea fermă a defrișărilor

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, pepiniera Dobroţ din judeţul Argeş, unde sunt crescuţi anual zeci şi sute de mii de puieţi cu scopul de a regenera fondul forestier distrus, relatează News.ro.

Liderul social-democraţilor a adăugat că trebuie stopat furtul de lemne, iar defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională şi a precizat că PSD va veni curând cu un pachet de măsuri pentru combaterea deforestării.

„Astăzi, de Vinerea verde, am fost la pepiniera Dobroţ din Argeş unde sunt crescuţi anual zeci şi sute de mii de puieţi destinaţi regenerării fondului forestier distrus. Plantarea este însă doar una dintre soluţiile pentru combaterea deforestării din România. Trebuie ca furtul de lemne să fie stopat. Defrişările ilegale sunt un atentat la siguranţa naţională”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

Liderul social-democraţilor a adăugat că „PSD va prezenta în scurt timp un pachet de măsuri pentru combaterea fermă a deforestării!”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. de 33 de ani PSDNL + UDMR vegheaza padurile …
  pana si MARELE TRADATOR FICUS GRIVCO cu inalt patronaj prezidential a plantat un copacel cu ALEXE TABLA sa salveze planeta de defrisari

 2. Gargara politicianista! Suntem satui!

 3. Suntem plictisiti de poveștile astea.

 4. Pana acum nu le-ai vazut? Sau te-ai nascut ieri?

 5. Mi-e plin podul de promisiunile politicienilor. Nu te doare gura de atâtea minciuni, Ciolanule ?

 6. Dar cât de vigilent și vocal a devenit Ciolacul!!

 7. Azi e recital Ciolacu de mult nu am ras cu atata pofta… hehehe

 8. Ciolacu a dat-o cu bisericile si cu padurile zilele astea. Credeti ca e ceva cu el ? I-au zis doctorii ceva ? Sau sunt pastilele de vina…

 9. Da e adevarat ! Dar, coruptia a fost si ramane prima ca amploare in afectarea sigurantei nationale si nu numai ca nu o denumiti astfel dar o si protejati de 30 de ani impreuna cu aliatii , de la guvernare sau din opozitie -continuu …. Asta nu se pune ?!!