G4Media.ro

Ciolacu: De 10 ani președintele s-a implicat în politică / Burduja a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: De 10 ani președintele s-a implicat în politică / Burduja a avut o întâlnire cu Iohannis: „ A fost o întâlnire instituțională, în calitate de ministru”

Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, a declarat, miercuri, întrebat în legătură cu faptul că Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, că fiecare candidat face ce doreşte, menţionând că şeful statului „de 10 ani s-a implicat în politică”, transmite Agerpres.

„Nu ştiu, nu ştiu nici ştirile şi fiecare candidat face ce doreşte. Dânsul se vede cu cine doreşte”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat cum vede, ca lider al coaliţiei de guvernare, că, în campanie electorală, Sebastian Burduja s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, întrebat dacă preşedintele ţării ar trebui să se implice în politică, Ciolacu a spus: „Nu, dar de ce nu i-aţi spus preşedintelui României când s-a implicat. (…) De 10 ani chiar nu l-aţi prins? Pentru că de 10 ani s-a implicat în politică”.

Contactat de Digi24, Sebastian Burduja a recunoscut că a avut o întâlnire cu președintele Iohannis, la Cotroceni, însă a susținut că a fost vorba despre „o întâlnire instituțională, în calitate de ministru”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Și Ciolacu ăsta…În loc să-i mulțumească lui Iohannis că i-a servit pnl pe tavă, sub umbrela luptei împotriva psd.