G4Media.ro

Ciolacu: Astăzi, după nici un an de zile, adevărul a ieşit la…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ciolacu: Astăzi, după nici un an de zile, adevărul a ieşit la iveală – Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că scandalul privind azileleîn care bătrânii erau exploataţi şi neglijaţi a fost unul „clocit” şi „organizat”. Liderul PSD susţine de asemenea că „adevărul a ieşit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”. Ciolacu mai consideră cea mai mare calitate pe care el o are este aceea că a încercat să adune în echipă „tot ce este plusvaloare”, transmite News.ro.

„Când am ajuns la guvernare, normal că au început să apară nenorocirile. Nenorocirile respective erau ştiute din februarie, parcă noi am intrat în august am început guvernul. Ştiţi foarte bine la ce mă refer: la azilele groazei. Din februarie, până am ajuns eu prim-ministru, când în acel moment era şi doamna Gabriela Firea ministru, s-a clocit şi s-a organizat tot acel atac. Astăzi, după nici un an de zile, adevărul a ieşit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Marius Budăi nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Trebuie să învăţăm, fiindcă suntem oameni politici, trebuie să înţelegem că politica nu este balet, trebuie în schimb să ţinem unii la alţii”, le-a transmis Marcel Colacu sâmbătă, social-democraţilor din Argeş.

El spune despre sine că cea mai mare calitate pe care o are este aceea că a încercat să adune în echipă „tot ce este plusvaloare”.

După ce DIICOT a deschis un dosar penal şi a făcut mai multe percheziţii, ca reacţie la ancheta jurnalistică a Centrului de Investigaţii Media privind azilele groazei din Voluntari, în care vârstnici şi persoane cu handicap erau supuşi unor tratamente inumane, cei care administrau azilele având legătură cu apropiaţi ai Gabrielei Firea, atât Firea, la acel moment ministru al Familiei, cât şi Marius Budăi, ministru al Muncii, au fost nevoiţi să demisioneze. Firea s-a suspendat din funcţiile de conducere deţinute în partid.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Vai, Ciolacule! Da’ ce glume cu vipere au în program azi… Ptiu (a se înțelege fleg.mă), să nu-ți fie de deochi balaoacheșule!

 2. In binecunoscutul stil pesedist daca afirma seful ceva, asa e, chiar daca te orbeste contrariul afirmatiei! :))

 3. Ciolacule,am făcut π-π pe mine când am citit tâmpeniile debitate;tu ești omul care adună și aduce plusvaloare,nu era mai simplu sa zici eu sunt,Omul care aduce ploaia,derbedeu mic.

 4. Atunci, pune-o catindat de luni! Doar așa, să ne răcorim mai mult!

 5. Ce poza! Zici ca vrea sa-i suga sarma! 🙂

 6. Toți, dar absolut toți din psd sunt membri curat-murdar ai politicii rizibile ce s-a dus și încă se duce în această țară.

 7. Dar cu sarma cum rămâne. A fost atentat sau numai un limbric caramelizat. Căci cu azilele noi avem alte surse, mult mai credibile …

 8. Are dreptate, iar azilele groazei, de fapt, nici nu au existat, au fost doar o inventie a presei, nu-i asa…?
  Acolo sa ajunga si sa-si sfarseasca zilele ei si tot neamul lor, in azilele groazei !

 9. Scursuri, mizerii, scarbosenii de indivizi și individe ce sunt ei. Pro st e ala care mai viteaza voma PSD-PNL. Cum mai dormiti mai noaptea? Doamne și când ma gândesc ca vreau sa revin în tara cu familia și copii după mine ma apuca groaza.