G4Media.ro

Ciocolate Milka cu reclamă electorală PNL, distribuite la Brăila. Pe ambalaj apar…

Foto: DeBraila.ro

Ciocolate Milka cu reclamă electorală PNL, distribuite la Brăila. Pe ambalaj apar fotografiile liderilor PNL din județ

Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton cu sigla PNL și fotografiile a doi posibili candidați la alegerile locale din iunie, au fost împărțite de liberali pe strazile Brăilei, transmite publicația locală Debraila.ro.

Pe una dintre fețele cutiei în care se „ascunde” o ciocolată apare sigla PNL și, de o parte și alta, fotografiile deputatului Alexandru Popa – președintele PNL Brăila și posibil candidat pentru președinția Consiliului Județean, și inspectorului școlar general Cătălin Canciu, unul dintre liderii PNL Brăila și, cel mai probabil, candidat pentru fotoliul de primar al Municipiului Brăila.

Prima postare pe rețelele de socializare despre ciocolata electorală a PNL a fost făcută de o minoră (foto). Aceasta a fotografiat două astfel de ciocolate, pe care le-a primit în fața Colegiului Național „Murgoci”, însoțite de mesajul: „Încă nu am drept de vot, dar…”.

Și alți brăileni au publicat pe rețelele de socializare fotografii cu ciocolatele care au, pe ambalaj, chipul deputatului Popa, președintele PNL Brăila și a lui Cătălin Canciu, șefului învățământului.

„Salutăm primăvara și frumusețea ei cu gânduri bune și inimi deschise spre un început nou și plin de energie! Vă dorim un 1 Martie fericit și o primăvară însorită, plină de speranța și momente unice! Echipa PNL Brăila”, stă scris pe una dintre fețele cutiei de carton în care a fost introdusă o ciocolată Milka.

Pe pagina de Facebook a PNL Brăila nu apar imagini de la acțiunile de distribuire a ciocolatelor cu ambalaj electoral, ci doar mesajul „O primăvară frumoasă!” din partea deputatului Alexandru Popa.

Citește tot articolul pe Debraila.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Se joaca „murdar”, cu ciocolata!! 😀

  2. Mesaj cu subanteles tradus cam asa: Noi va dam voua sa ne su eti milka, voi ne lasati sa furam.
    Votam USL..Popor de bab uini

  3. La Buzau se dau covrigi?

  4. se potriveste cu retorica gaunoasa d la penele

  5. Ciocolata cu cacao de la peneleu