G4Media.ro

Cinematografele, muzeele, teatrele şi restaurantele s-au redeschis de sâmbătă în Olanda

Cinematografele, muzeele, teatrele şi restaurantele s-au redeschis de sâmbătă în Olanda

Pe fondul relaxării restricţiilor anti-COVID-19 în Olanda, sâmbătă s-au redeschis recinematografele, muzeele, teatrele şi restaurantele, relatează Agerpres, conform DPA.

Potrivit presei locale, vestea a fost întâmpinată cu entuziasm în toată Olanda. Numeroase restaurante – unde se poate lua din nou masa în interior – aveau sâmbătă toate locurile rezervate, iar în alte locaţii biletele fuseseră epuizate, deşi numărul de clienţi şi de vizitatori este încă limitat.

Unele locaţii – cum ar fi Muzeul Van Gogh din Amsterdam – au organizat ceremonii de redeschidere. „Cultura este cel mai important fundament, iar oraşul a ripostat cu creativitate, inspiraţie şi solidaritate”, a declarat poetul oficial al oraşului Amsterdam, Gershwin Bonevacia, în timpul ceremoniei.

Cinematograful Tuschinski s-a redeschis cu proiecţia filmului „De slag om de Schelde” („The Forgotten Battle”), care a avut premiera în decembrie 2020, cu o zi înainte ca sălile de cinema să fie închise din cauza unui nou lockdown.

Şi centrele sportive şi-au putut primi din nou vizitatorii, iar cei care doresc să bea sau să servească masa în aer liber o pot face de acum până la ora 22.

Sursa Foto: iamexpat.nl

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Hai că vine un gigolo de 2 bani să tragă pe nas ftva rasa n gură de negustori de sclavi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.