G4Media.ro

Cinematografele din India, redeschise din 15 octombrie/ Filmul „Corona Virus”, primul lungmetraj…

Cinematografele din India, redeschise din 15 octombrie/ Filmul „Corona Virus”, primul lungmetraj care va fi lansat în țara cu peste 6,3 milioane de infectări COVID-19

Cinematografele din India vor putea fi redeschise începând cu 15 octombrie, a anunţat Guvernul, în ciuda creşterii continue a numărului de contaminări cu noul coronavirus.

Cu o populaţie de 1,3 miliarde de locuitori, India a înregistrat până în prezent mai mult de 6,3 milioane de cazuri de Covid-19 şi peste 98.600 de decese asociate acestei boli.

„Cinematografele, teatrele, multiplexurile vor putea fi deschise la 50% din capacitate”, a spus Ministerul de Interne, citează Variety. Urmează să fie dispuse procedurile standard de operare pe care aceste spaţii vor fi nevoite să le respecte.

Cinematografele din India au fost închise de la jumătatea lunii martie. Deşi, de la 1 iunie, o bună parte din economie a fost repornită, majoritatea statelor indiene nu au permis redeschiderea sălilor de cinema. Bengalul de Vest a fost o excepţie, iar aici sălile şi-au reluat activitatea de la 1 octombrie.

Cineastul Ram Gopal Varma a anunţat joi, pe Twitter, că primul film care va fi lansat după perioada de izolare va fi „Corona Virus”, lungmetraj pe care îl semnează.

sursa: News.ro

sursa foto: Twitter\ Ram Gopal Varma

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.