G4Media.ro

Cine păzește Bucureștiul de poluare: a revenit în funcție fostul șef dat…

Cine păzește Bucureștiul de poluare: a revenit în funcție fostul șef dat afară pentru rezultate slabe / Viorel Glăman s-a remarcat prin fotografii călare pe porc sau la terasă la bustul gol

La trei ani după ce a fost schimbat din funcţia de Comisar Șef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Viorel Glăman a fost pus din nou pe poziţie. Acesta s-a remarcat în spaţiul public prin prisma spriţurilor cu Serghei Mizil şi a afirmaţiilor halucinante precum aceea că își dă seama dacă în Capitală e poluare atunci când iese din casă și „se uită pe cer”

De la începutul lunii martie, noul Comisar Şef al Gărzii de Mediu Bucureşti este Viorel Glăman. El a mai ocupat această funcţie şi în urmă cu câţiva ani, până când a fost schimbat în 2020 de către ministrul de atunci al Mediului, Costel Alexe, din cauza activităţii slabe.

Din 2020 şi până în prezent, Viorel Glăman ar fi ocupat mai multe poziţii în cadrul Gărzii de Mediu Bucureşti, la achiziţii sau resurse umane. El a fost repus pe funcţie în urma unei decizii a instanţei, după ce a dat Garda de Mediu în judecată din cauza faptului că nu şi-ar fi dat acordul pentru a fi detaşat.

G4Media.ro a scris în repetate rânduri cum Garda de Mediu a fost condusă din 2015 de Viorel Ionel Glăman, un personaj susținut de PSD și menținut în funcție de PNL cu un trecut profesional misterios. Deși Garda de Mediu București s-a remarcat doar prin pasivitatea față de poluatori, Glăman a ieșit în evidență prin intermediul postărilor pe Facebook în ipostaze ridicole.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile în care Glăman este etichetat și în care apare la bustul gol în fața unei mese pline cu sticle de băutură sau călărind porcul tăiat de Craciun.

De asemenea, el apare în fotografii postate de Serghei Mizil la șpriț sau pe plajă în pielea goală.

Contactat în 2020 de G4Media.ro pentru a explica de ce adoptă acest comportament public, Viorel Glăman declara atunci că „e pagina mea privată și fac ce vreau cu ea. Aceea nu e postarea mea. E o discuție care nu îi văd rostul”. Întrebat în mod repetat dacă acest comportament e unul potrivit pentru funcția pe care o ocupă, Glăman a mai spus: „sunt pe dracu să mă ia înalt funcționar public, ce sunt io, Viorica Dăncilă?”

Cu alte ocazii, întrebat în timpul unei emisiuni la DigiTV dacă știe definiția ecosistemului, Glăman a spus că nu o ştie. Acesta a mai declarat că își dă seama dacă în București e poluare atunci când iese din casă și „se uită pe cer”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Un călău e pus sa ne omoare cu zile.

  Mulțumim PSD și acoliților PNL, AUR și UDMR, vă aștept la voturile de la anu’.

  PENSIILE SPECIALE vor naște revoluție la vot, ce bine se simțea și Ceaușescu cu un an înainte, in ’88, nici prin vis nu i-ar fi putut trece un Târgoviște ceva . .
  Să trăiești sărac printre săraci e ușor (înainte de ’89), să trăiești sărac prin bogății care te-au furat și te fură in continuare, vezi pensiile speciale, e revoltător iar mămăligă va exploda, chit că se alege prafule de țara, sa nu mai existe Romania, daca atât de mulți fii ai ei sunt nevoiți să pribegească.

  • Din pacate la voturile de la anul tot ei vor iesi. E greu sa recunosti dar asta suntem, un popor cu majoritate de cocalari si indivizi inculti si de prost gust… Trist dar adevarat…

  • ce sa zic, Doame Ajuta sa ai dreptate. Dar daca te uiti la ce sa da la TV, daca te uiti la ultimele sondaje, o sa vezi ca romanul pare multumim. Se vor pisa pe el de PNRR si isi vor tine pensiile speciale cu siguranta! Iar „educatii politic” din Romania se vor inghesuii sa dea cu stampila pe AUR. Deci tot un rahat

 2. Cine se aseamana se aduna.

 3. E o discuție care nu îi văd rostul 🤡

  • căreia …

  • Pentru ca nu cunoști limba română, de asta nu poți să înțelegi nici rostul.

  • @ Felipe&Anida
   geeorge a dat pur si simplu un citat al acestui personaj – il gasiti in articol… Corecturile voastre nu isi au rostul.
   Viorel Glăman, un analfabet promovat de PSD

  • @ Felipe – E sarcastic omu’ 😂, e dintr-o replica a individului asta slinos

 4. Bucurestenii sunt deja obisnuiti sa fie gazati din 10 august, nu intrerupe PSDNL obiceiul de a pune in functii importante doar rude, amante, lipitori de afise… pe oricine mai putin persoane competente. Un stat esuat pentru ca cetatenilor lui onesti nu le pasa sa iasa la vot. Prostia ca „sunt toti la fel” inventata de fesenistii secu tocmai ca sa nu iasa lumea la vot, a perpetuat la putere PSDNLUDMR si anexele lor gen AUR, create pentru a avea intotdeauna controlul Parlamentului. Cine sa modifice Constitutia cu 300 de parlamentari si cu controlul dobandirii averile coruptilor, daca coruptii au majoritate?

 5. A fost la vreun curs de specializare intre timp?

 6. G4media, de ce nu luati legatura cu o televiziune, sa le trimiteti pozele si afirmatiile, sa vada tot poporul personajul, poate mai au un strop de rușine politicienii si ne scapă de el. Cred ca numai cu un scandal in media mai pot disparea astfel de indivizi.

 7. un „om” dupa chipul si asemararea PSDNLUDMR

 8. Jandarmul perfect e intotdeauna un hot.