G4Media.ro

Cinci români, suspectaţi că au furat peste 120 de televizoare dintr-un camion…

Cinci români, suspectaţi că au furat peste 120 de televizoare dintr-un camion în Ungaria

Cinci români sunt suspectaţi că au furat 121 de televizoare dintr-un camion, în localitatea ungară Lenti, anunţă agenția MTI, care citează un comunicat al Poliţiei.

121 de televizoare au fost furate de cinci bărbaţi români, dintr-un camion parcat în localitatea Lenti. Făptuitorii au fost reţinuţi pe autostrada M7, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Zala, pe site-ul Poliţiei ungare.

Poliţia a fost alertată în zorii zilei de joi, în urma spargerii calei unui camion parcat într-o benzinărie din localitatea Lenti. Făptaşii şi-au anunţat prin semne colegii, care stăteau în aşteptare. Aceştia au venit cu un camion, au încărcat televizoarele în camion şi au plecat.

A doua zi, poliţiştii au reţinut cinci cetăţeni români suspectaţi de infracţiune, pe autostrada M7, în parcarea de la Sormás, şi au găsit 121 de televizoare în valoare de aproximativ 18 milioane de forinţi (48 973 euro).

Făptaşii au fost reţinuţi pentru suspiciuni de furt şi alte infracţiuni, iar autovehiculele folosite pentru furt, precum şi televizoarele, au fost confiscate.

Sursa foto: police.hu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Se vede treaba ca serviciile secrete maghiare sunt eficiente. I-au localizat pe romanasi imediat. Probabil dupa telefoanele mobile. 🙂

  2. Mda… Mai eficienți vecinii în stoparea spiritului infracțional al unor concetățeni de-ai noștri. Că în RO, când am mers să depun plângere pentru furt din gospodărie, după înregistrarea plângerii, singura întrebare a fost:„ pe cine bănuiți„?