G4Media.ro

Centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției se deschide joi: imunizare fără…

Centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției se deschide joi: imunizare fără programare cu doze de la Pfizer / Maraton al vaccinării în Capitală în 7-9 mai și la Cluj, Târgu Mureș și Iași în 14-16 mai

Centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției se deschide joi, iar imunizarea se va face fără programare, cu doze de la Pfizer. Maratonul vaccinării din Capitală va fi organizat în 7-9 mai, la Sala palatului și Biblioteca Națională, iar în 14-16 mai vor fi organizate astfel de evenimente la Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Iași, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

Acesta a precizat că miercuri va fi organizat centrul drive-thru din Piața Constituției, iar joi acesta își va începe activitatea.

Persoanele care doresc să vină cu mașina la acest centru pentru a se vaccina nu au nevoie de programare, dar trebuie să aibă un act de identitate.

Potrivit unei hotărâri adoptate de CGMB, partea corespunzătoare a 240 de locuri de parcare din Piaţa Constituţiei va fi folosită temporar, până pe 12 septembrie, în vederea organizării unui centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-through de către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. Centrul urmează să aibă patru puncte de vaccinare.

În București va fi organizat și un maraton al vaccinării, în primul weekend de după Paști, în perioada 7-9 mai. Vor fi organizate 40 de fluxuri de vaccinare la Sala Palatului și 10 fluxuri la Biblioteca Națională. Vaccinarea în cadrul maratonului se va face non-stop în cele 3 zile, iar pentru rapel va fi organizat un nou maraton după 21 de zile.

De asemenea, 14-16 mai se desfășoară Maratonul Vaccinării la Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Iași.

Cei care vin la aceste centre de vaccinare pot avea domiciliul în orice localitate.

Sursa foto: Agerpres / Sorin Blada

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Bun. Simplu si usor.

  Ma vaccinez.

  PS: nu chiar.

 2. e o campanie hidrida,”asimetrica” ca amenintzarea terorista:
  -au trecut la metoda „glory hole”…..

 3. Doar drive?
  Dar o campanie de vaccinare a trotinetistilor,premiata pe cap de bovina,cu o tigae?
  Succes asigurat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.