G4Media.ro

Cel mai mare sindicat al Poliției avea parteneriat oficial, la nivel județean,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cel mai mare sindicat al Poliției avea parteneriat oficial, la nivel județean, cu pensiunea lui Cornel Dinicu, pe care o promova avansând anumite reduceri astfel încât polițiștii să-și consume la această pensiune voucherele decontate de stat

Patru adulți și un copil au murit într-un incendiu masiv care a cuprins marți dimineață pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova. Un alt adult și doi copii sunt încă dispăruți. Pensiunea care nu avea autorizație de incendiu a ars în întregime.  La momentul la care au ajuns pompierii, persoanele de la parter reușiseră să iasă din imobil. Reiese acum că patronul pensiunii, Cornel Dinicu, un fost interlop, avea conexiuni puternice în mediul instituțional din România.

El a fost lăudat public de șeful Protecției Consumatorilor, social-democratul Horia Constantinescu, iar cel mai mare sindicat al Poliției, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) s-a ocupat chiar să-i promoveze afacerea lui Dinicu, anunțând că la nivel județean a încheiat un parteneriat oficial, îndemnându-i pe polițiști să profite de așa zise reduceri, cunoscut fiind faptul că bugetarii beneficiază de sejururi decontate de stat (în cuantum de 1500 de lei/sejur).

„Vă informăm că Biroul teritorial SNPPC din IPJ Prahova a încheiat un nou parteneriat în domeniul turismului. Începând din 8 iulie, membrii SNPPC&familiile beneficiază de o reducere de 20% la cazare și masă în cadrul Complexului Ferma Dacilor, situat într-o zonă deosebită – Tohani – zona Viticolă DEALU MARE PRAHOVA. Preparatele culinare provin din producția proprie a fermei, iar vinurile sunt de la podgoriile locale, renumite în țară și peste hotare! Merită vizitat!” se precizează pe site-ul oficial al SNPPC.

site sindicat politie
sursa foto: captura video

De asemenea, șeful de la Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu. scria în urmă cu două luni:  „Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați. Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public. Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee. Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele românești, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o șansă mult mai mare, în fața celor străine. Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiți nicăieri, în lume. Brânzeturile sunt producție proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse. Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoașterii meritelor și faptului că prietenul meu pune România în farfurie”,

Patru adulți și un copil au murit în incendiul masiv care a cuprins marți dimineață pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova. Un alt adult și doi copii sunt dispăruți. Pensiunea, care nu avea autorizație de incendiu, a ars în întregime.  La momentul la care au ajuns pompierii, persoanele de la parter reușiseră să iasă din imobil. Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, și-a pierdut și el un copil în incendiu.

Acesta era în 1996 liderul unui clan de bodyguarzi din cartierul studențesc Regie. Un an mai târziu a fost arestat și condamnat la 4 ani de închisoare pentru amenințare și lovire. A fost implicat apoi în Afacerea „Portbagajul” care a dus la demiterea șefului Poliției Capitalei, iar în 2007 se consumă ultimul moment în care Dinicu apare în media din postura de om certat cu legea: potrivit ziarelor de atunci, SIE îl urmărea pe Cornel Dinicu până în Sierra Leone într-un dosar al minelor de diamante. De atunci, Dinicu a investit într-o piscină în Mizil și, mai recent, în Ferma Dacilor din Prahova

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Relațiile interlopilor cu milițienii nu sunt de azi de ieri. Deja sunt atâtea cazuri în care cei care dau ordine și îi pun pe milițieni să stea drepți sunt interlopii. Ministerul de Interne ar trebui desființat complet și înființat pe cu totul paliere. Asta cu condiția unei reforme politice reale. Altfel ne putem lua gândul că țara asta se va mai face bine..

 2. Frăția Interlopi-Speciali-Politicieni care a dostrus țara!

 3. In tara Coruptiei, Sindicatul Politiei promoveaza afacerile Interlopilor.

 4. Am mai multa incredere în politicieni decât în politie, adesea apelez la politicieni locali pentru ca politia ne amenința când depunem sesizari la ei.

 5. Romanica – tarisoara in care LUPUL e paznic la (n)oi.

 6. Puteau sa fie polițiști, puteau sa fie pompieri printre victime. Iar cel mai important e ca puteau sa fie politicieni. Dar nu contează, ăștia pentru bani sunt capabili sa îndure orice.
  Un bun e exemplu e Ploieștiul, care ucide cu poluarea, iar unii decidenți stau chiar in orașul ala

 7. La fiecare argument care demonstrează că România este o cleptocrație (și sunt cumplit de multe, înfiorător de frecvente) apar unii care se miră ca și cum ar fi auzit prima oară despre așa ceva!

 8. Don cate stiu mafiotii au construit Las Vegas. Care-i problema si legatura cu incendiul? Scoli, spitale si alte institutii functioneaza, legal, fara aviz de la ISU. Ce trebuie facut? Stiti?

 9. Toate situațiile de funcționare fără autorizație de securitate la incendiu a unor imobile cu destinație publică sunt alarmante,de condamnat.