G4Media.ro

Ce măsuri împotriva Covid-19 funcționează în școli și ce s-a dovedit fără…

Ce măsuri împotriva Covid-19 funcționează în școli și ce s-a dovedit fără folos? Concluziile unui expert epidemiolog din SUA, pe baza experienței și cercetărilor din ultimul an

Vaccinarea sau utilizarea măștilor sunt măsuri care și-au dovedit eficiența în combaterea și prevenirea infecțiilor Covid-19 în mediul educațional, pe când alte opțiuni la care au apelat școlile în ultimul an, de la folosirea panourilor cu plexiglas până la testarea prea frecventă sau distanța prea mare între elevi, au fost mai degrabă ineficiente, arată un expert epidemiolog de la University of Washington, într-o analiză publicată în The Conversation.

Brandon Guthrie, profesor asociat de sănătate globală și epidemiologie la universitatea menționată, citează o serie de cercetări și opinii experte apărute în ultima jumătate de an cu privire la măsurile anti-Covid-19 în școli. Pe baza acestora, el clasifică recomandările și acțiunile întreprinse de școli astfel:

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Au luat o clasă de la seral, erau numai adulți cu studii târzii, gen Ciolacu.

  2. Daaaaa, mare dreptate ai Răducu, dacă faci vaccin 1 dintr-un miliard de oameni fac febră. Dacă mănânci 1 dintr-un miliard de oameni se îneacă si moare, deci sa nu mai mâncăm si nici sa nu me facem vaccinuri pentru ca atât il duce mingea de pe gât pe Răducu de pe net!