G4Media.ro

Cazul Sorina. Apelul procurorului general Bogdan Licu pentru interzicerea plecării din țară…

Cazul Sorina. Apelul procurorului general Bogdan Licu pentru interzicerea plecării din țară a fetei a fost respins definitiv

Tribunalul Olt a respins marţi, printr-o soluţie definitivă, apelul făcut de procurorul general în cauza privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina, fetiţa din judeţul Mehedinţi adoptată de soţii Săcărin. Instanţa a hotărât ca apelantul să achite soţilor Săcărin suma de 2.500 lei, reprezentând onorariu avocaţial, transmite Agerpres

”Respinge apelul declarat de apelantul Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva sentinţei civile nr. 3290 din 18 iulie 2019 a Judecătoriei Slatina în contradictoriu cu intimaţii Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, Şărămăt Mariana, Săcărin Gabriel, Săcărin Ramona Elena, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice şi Gene- Greb Bejan. Obligă apelantul să achite intimaţilor Săcărin Gabriel şi Săcărin Ramona Elena suma de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocaţial redus”, se arată în soluţia postată pe portalul instanţei.

Pe 18 iulie, magistraţii Judecătoriei Slatina au respins solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina, fata adoptată de soţii Săcărin.

Pe 30 iulie, procurorul general a făcut apel la decizia Judecătoriei Slatina în cauza menţionată. La câteva zile după soluţia data de Judecătoria Slatina, Sorina, împreună cu părinţii adoptivi, a plecat din România.

Dosarul a ajuns la Judecătoria Slatina după ce competenţa soluţionării cauzei a fost declinată către această instanţă, pe 10 iulie, de magistraţii de la Tribunalul Olt, unde a fost strămutat prin decizie a Curţii de Apel Craiova.

Curtea de Apel Craiova hotărâse, pe 2 iulie, strămutarea de la Tribunalul Mehedinţi la Tribunalul Olt a dosarului în care procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie solicita ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către minora Sorina.

Curtea de Apel Craiova a respins, pe 5 iulie, cererea procurorului general prin care se solicita suspendarea adopţiei în cazul fetiţei din judeţul Mehedinţi. Aceeaşi instanţă a decis, pe 11 iulie, să respingă cererea procurorului general de revizuire a adopţiei Sorinei, aceasta urmând a rămâne în continuare la soţii Săcărin, cu dubla cetăţenie română şi americană.

Citește și: Bogdan Licu: Nu cred că e posibil să cerem interdicție de părăsire a țării pentru Sorina

Sursă foto: Adevarul

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Alt papagal, acest Licu, a vrut doar imagine si expunere pe un caz emoțional. Înainte de mișcarea asta, părea ok, acum m-am lămurit, tot din gașca fără coloană și el…

 2. acest lindicu sa se tarasca inapoi in pestera de partid care l-a pus acolo

 3. Cazul Sorina a fost invenrat de antene pentru a tine lumea de vorba si pentru a arunca peaf in ochii oamenilor.
  Oamenii lucizi nu sunt interesati de cazul Sorina.
  Nu exista un caz Sorina.
  Exista o multime de alte probleme despre care nu spune nimeni nimic:
  – poluarea cu gaze nocive si cu pulber ( nu e vorba de incalzirea globala, aceea e altceva, e pe baza de bioxid de carbon, dar bioxidul de carbon nu e otravitor)
  -coruptia, nepotismul banii primiti de la stat de membrii academiei romane, a uniunii scriitorilor, a uniunii artistilor plastici, muzicologilor, federatiilor din sport
  -manipularea din televiziuni si faptul ca toate sunt elemente de influenta in mana mogulilor
  -mafia, ipocrizia si coruptia din cinematografia romana si internationala
  – nepotismul extrem din universitatile romanesti, in care nu exista decat cei care sunt rude intre ei
  Acestea trebuie tratate, si evident coruptia, spitalele, invatamantul, examenele, nu inexistentul caz Sorina

 4. Din categoria „Petre, fă-te că muncești”!
  Dacă vroia o judecată imparțială muta cazul la Suceava, Baia Mare etc.
  Era greu spre imposibil de crezut că instanțele de la Olt sau Dolj își vor răsturna propriile decizii!
  Dar așa omul s-a spălat pe mâini: „Eu am încercat, mi-am făcut datoria, justiția” independentă” a decis altceva, aia e”.
  După care, ce să vezi, înarmați cu decizia „judecătorească” sacarinii vor cere daune morale, chestie care a fost ținta de la început!
  C-așa e în tenis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.