G4Media.ro

Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat / Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia

O tragedie care ridică multiple semne de întrebare s-a întâmplat noaptea trecută în Alba Iulia, după ce o mamă de 25 de ani a reclamat la Poliție că fostul partener nu-i mai răspunde la telefon, după ce-i lăsase în grijă bebelușul de numai 1 an. Potrivit polițiștilor din Alba, bărbatul reclamat era tatăl copilului. Acesta locuia cu chirie, într-un apartament din Alba Iulia și avea 27 de ani. Atât bebelușul cât și bărbatul au fost descoperiți spânzurați în incinta apartamentului din Alba Iulia.

Potrivit informațiilor poliției, proprietarul apartamentului care era din Turda nu și-a dat acordul ca ușa să fie spartă, pentru a putea fi verificată urgența reclamată de femeie. Polițiștii l-au așteptat pe proprietar să se deplaseze din Turda în Alba Iulia, pentru a putea pătrunde în apartament.

Comunicatul oficial al IPJ Alba:

„În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. 

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament. 

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia.  În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.  La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

 1. condoleante

 2. Ma gandesc ca daca ar fi intrat cu forta politia de prima data, poate stateau altfel lucrurile. Of.

 3. Halucinant de prosti cei care au intervenit. Nu avea bani MAI ul sa plateasca usa in cel mai rau caz? Nu a ramas nimic de la bmwuri?
  Asa o sa ramana mereu cu intrebarea – daca interveneam ATUNCI, oare salvam pe cineva? Asta bineinteles, daca le pasa…
  #responsabilitateinspatelehartiilor

  • Nu ramanem cu intrebarea. Legistii pot stabili ora decesului, iar daca aceasta e dupa cererea de intrare fortata, cineva va trebui sa plateasca…

  • @tiberius: La noi, in relația cu autoritățile, mortul este întotdeauna de vina.

 4. cum ma, sa iti omori propriul copil? 🙁

 5. Oare politistii mai stiu ce dreptiri le da starea de necesitate?