G4Media.ro

Caz extrem în PNL: primarul liberal din Ploiești protestează față de șeful…

Foto: Ziarul Incomod

Caz extrem în PNL: primarul liberal din Ploiești protestează față de șeful liberal al Consiliului Județean în scandalul apei calde. Tricou cu mesajul “Dumitrescule, dă drumul la apa caldă!”

Andrei Volosevici, primarul liberal al Ploieștiului, a venit luni la ședința Consiliului Local purtând un tricou pe care era afișat mesajul “Dumitrescule, dă drumul la apa caldă!!”, mesaj adresat colegului de partid, șeful CJ Prahova Iulian Dumitrescu, scrie Ziarul Incomod.

Gestul a creat agitație în sală, mai ales după ce edilul le-a spus consilierilor locali că are astfel de tricouri pe mai multe culori și dacă doresc le poate da și consilierilor locali.

Consilierul local Gheorghe Sârbu (PNL) s-a enervat și i-a reproșat primarului ca orașul nu are apă caldă pentru că municipalitatea nu a plătit factura către operator. Primarul l-a contrazis și i-a replicat că este treaba consilierilor să dea o hotărâre în acest sens. Discuția a căpătat o tentă comică atunci când Volosevici i-a corectat o greșeala gramaticală lui Gheorghe Sârbu.

Reamintim că locuitorii din Ploiești au rămas fără apă caldă de la 1 august.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Un exemplu perfect despre cum oamenii au fost atat de bine subjugati de mafia USL-ista incat nu mai au putere nici sa protesteze. Daca se duceai 15.000 de oameni peste ei in primarie sau in consiliu si ii luau pe sus, sa vezi ce repede se rezolva problema.

  2. Dativu’, dl. Volosevici, care este el acolo! 😆 😉 LoL

  3. Penibil

  4. Lasă că se duce protectia consumatorului să le verifice cazanu,să vadă dacă e sters de praf,si o rezolvă,fiindcă dă ordin domn prefectu.😆

  5. Trădare de țară! Parlamentarii liberali și Consiliul județean Prahova se conformează ordinelor globaliștilor de la Bruxelles

  6. Nimic mai adevărat. Și nu contează coloratura politică, cât perioada din planul mondial.

  7. Numai „cetăteni”d-ăștia cu conspirații în coadă pe aici.În timp ce voi învartiti teoriile astea în gol,finațatorii vostri se chinuie cu conspiratiile alea reale,fiindcă au început să le dea cu virgulă!!!Așa că aveti grijă să nu se strige la voi:”lăsați-o jos că măcăne”!