G4Media.ro

Cătălin Drulă, despre încercarea de introducere a pragului în abuzul în serviciu:…

sursa foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Cătălin Drulă, despre încercarea de introducere a pragului în abuzul în serviciu: ”E legea care ne-a scos în strada, cu sutele de mii, în 2017/ Vă chem alături de mine și USR să punem presiune pe coaliția asta a hoției și sărăciei”

Președintele USR, Cătălin Drulă, a reacționat, miercuri, în urma proiectului prin care se impune pragul de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu și care va ajunge la vot în Camera Deputaților. Drulă a spus că este ”legea pe care am oprit-o în 2017” și a îndemnat populația să ”vină alături de USR” pentru a ”pune presiune pe coaliția hoției și sărăciei”:

 • ”Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor să dea liber la furat până în 250.000 de lei. PSD și PNL au votat la Senat un nou prag la abuzul în serviciu. Comiți un prejudiciu de 250.000 de lei? Ai scăpat. E legea care ne-a scos în strada, cu sutele de mii, în 2017. E legea pe care am oprit-o atunci. Așa cum trebuie să facem și acum. Urmează Camera Deputaților și ne vom lupta să nu treacă așa ceva. Vă chem alături de mine și USR să punem presiune pe coaliția asta a hoției și sărăciei. Votul vine în aceeași zi în care, tot la Senat, au refuzat să elimine pensiile speciale. Alegerea lor e făcută: preferă să își apere specialii decât să luăm miliarde de euro din PNRR. Nu mai au nicio limită”.

Plenul Senatului a votat miercuri amendamentul pentru introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, a declarat pentru G4Media Radu Mihail, liderul senatorilor USR. Proiectul merge acum la Camera Deputaților, care este cameră decizională.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Aia care au fost in strada in 2017 sunt oale si ulcele in vest…. o sa iasa la protest bujetarii😁😁😁

 2. Si cum sugereaza Dl Drula sa punem presiune?

 3. 75% voteaza USL + Haur. Asta vor romanii, liber la furat. Evaziunea fiscala nu mai e infractiune de vreo 2 ani, abuzul in serviciu curand, urmeaza furul ordinar sa fie nepedepsit ! Va trebui sa ne aparam proprietatea cu caini in curand.

 4. Românii iubesc hoția 90% de-aia votează cu PNL-PSD-UDMR-AUR! USR vrea corectitudine si de-aia ia doar 10%!

 5. @ Drula
  Da, da, da, or sa iasa roamnii in strada cum ies pentru ca usl nu vor sa desfiinteze pensiile speciale desi o sa pierdem bani. Ii doare la bașcheți, si ei sunt din acelasi aluat.

 6. Inteleg ca dauna pana la 250.000 lei nu mai e infractiune, ci contraventie. Dar care sunt sanctiunile pentru contraventie? Poate ca recuperarea sumei de la cel care a facut contraventia, iar asta ar fi totusi o pedeapsa dura, avand in vedere ca suma rezultata ca urmare a abuzului nu a fost insusita personal de autorul abuzului.

  • Sanctiune e demiterea celui care a produs paguba si numirea lui pe un alt post bine platit. De parca na-i sti

 7. Eu nu inteleg, nu mai sunt locuri la puscarie?

 8. iesim in strada !!!!!

 9. Barna e tot la voi in partid?!?
  Voi sunteți partidul care după ce a votat un sef de partid, ați sobotat șeful ales de voi până a plecat din partid?!?
  Deci voi sunteți, ce vreți voi de la mine?!?
  V-ați cerut scuze pt răfuielile voastre mărunte?!?
  Nu, deci nu.

 10. De cate ori trebuie sa i se explice acestui Drula: daca servicii nu e (sic!) nimic nu e…
  Nu ai performat cum si cand a trebuit ramai doar cu ranga 🙂