G4Media.ro

Casa Albă susține o anchetă internaţională ”profundă şi clară” privind originile COVID-19…

Casa Albă susține o anchetă internaţională ”profundă şi clară” privind originile COVID-19 / Experții OMS încep joi investigațiile în Wuhan

Ancheta OMS în China cu privire la originile pandemiei de coronavirus trebuie să fie ”profundă şi clară”, a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, relatează AFP, preluată de Agerpres.

”Este imperativ să ajungem la baza lucrurilor în apariţia pandemiei în China”, a menţionat ea, în ajunul începerii investigaţiei pe teren a experţilor OMS, dând asigurări că Statele Unite ”susţin o anchetă internaţională care în opinia noastră trebuie să fie profundă şi clară”.

Washingtonul va ”evalua credibilitatea raportului anchetei finalizate” şi va examina ”informaţiile colectate şi analizate de serviciile de informaţii americane” pe această temă, a adăugat Jen Psaki în cadrul conferinţei de presă zilnice.

Cei zece anchetatori internaţionali ai OMS au ajuns la Wuhan la mijlocul lunii ianuarie. După o perioadă de carantină, aceştia vor începe joi investigaţiile în primul oraş din lume plasat în carantină pe 23 ianuarie 2020.

Sursa foto: South China Morning Post

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Acum pot sa faca ancheta ”profundă şi clară”. Urmele au fost sterse demult.

 2. Dacă virusul a fost creat în laborator și se poate demonstra atunci este legitimă o asemenea abordare.
  În schimb, dacă virusul are cauze naturale ar trebui sa ne punem problema cum am reușit să „zăpăcim” natura în așa hal de nu ne mai suportă.

 3. „Urme” inseamna ceva palpabil, vizibil cu ochiul liber sau microscopic prin analize specifice.

  Detaliaza tu cum s-ar fi putut sa identifici „urme” certe in urmatoarea secunda plutirii unui virus fie el chiar in incinta unui laborator. Cum ai putea sa demonstrezi un clipa identificarii unui virus intr-o incinta ca el provine din acea incinta si ca nu a fost adus acolo pe un material contaminat?

  Americanii se umplu iar de penibil cu cercetarea cercetarii si studierea studiului.

  • Simplu. Exista marturii ca nu s-au respectat protocoalele pentru un laborator de nivel 4. Se urmaresc protocoale, trasabilitatea activitatilor si produsele stocate. Urmele manipularilor genetice se pot detecta si la ani distanta. Chinezii ar fi trebuit sa insceneze un accident nuclear sa stearga urmele.

 4. In China inca este valabila pedeapsa cu moartea.Cine credeti ca va scoate un cuvint ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.