G4Media.ro

Casa Albă spune că nu a încurajat Ucraina să „escaladeze” războiul cu…

Sursa foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Casa Albă spune că nu a încurajat Ucraina să „escaladeze” războiul cu Rusia / Moscova acuză Kievul că a atacat cu drone baze militare aflate în interiorul teritoriului rusesc

Statele Unite par să se fi distanțat de o serie de aparente atacuri cu drone în Rusia, despre care se crede că au fost efectuate de Ucraina, relatează Sky News.

Loviturile au vizat ținte militare, inclusiv aerodromuri care adăpostesc aeronave folosite pentru desfășurarea de arme în Ucraina.

John Kirby, coordonatorul pentru comunicare strategică al Consiliului Național de Securitate, a declarat că SUA nu a încurajat Ucraina să „escaladeze” războiul.

El a spus că SUA a fost întotdeauna clară cu Ucraina în ceea ce privește escaladarea conflictului și că, deși America a discutat cu aliatul său despre responsabilitatea sistemelor de armament, aceasta a fost „decizia lor de luat” în cele din urmă.

Oficialii ucraineni vor susține probabil că au dreptul să se apere prin atacarea unor obiective militare de pe teritoriul rusesc.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. Ucraina lovește ținte militare de unde vin atacuri. Doar nu or sa stea doar sa încaseze.

  • În Predica de pe munte, Iisus Hristos a spus: „Nu vă împotriviţi celui ce este rău, ci, dacă cineva îţi dă o palmă peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celalalt”. Asta vrea si Putin: sa-i crestineze!

 2. Acuză Kievul că a atacat ținte militare din interiorul Rusiei: probabil că rușii ar fi preferat să fi atacat civilii cum au făcut ei – cum au îndrăznit ei să atace niște baze militare ale unei țări care le-a bombardat spitalele și le-a torturat civilii?

 3. Explicați, ca la clasa 1 a ,lui Mihai,Eugen,trotineta beata,yoyo,Monica,etc,șamd…venim si va fu…te m ….mamele,surorile,va furam aragaze,mașini de spălat! Măcar aveți demnitatea și vitari cu numele reale! Poate reușim sa va înțelegem!

 4. Te pomenești că aveau moaște în avioane si erau protejate de keril

  • Protectia de la keril are iz de pucioasa.

 5. Ce sa zica si americanii?!
  La o adica nu ar incerca sa distruga rachetele inamicului de la punctul de plecare?
  Aha! Inteleg, le-ar lovi numai in propriul teritoriu.
  Ca sa nu se supere. Si poate ca ar si recicla resturile.
  Astea sunt declaratii de-alea … Sa nu zici ca eu n-am zis ca sa nu…

 6. Păi, și ce?! Doar e război…