G4Media.ro

Captură record de pastile ecstasy, în valoare de 4 milioane de euro…

Sursa Foto: DIICOT

Captură record de pastile ecstasy, în valoare de 4 milioane de euro / Au fost reținuți doi turci care locuiau în Argeș

Polițiștii Antidrog și procurorii DIICOT au capturat 230.000 de pastile ecstasy în valoare de 4 milioane de euro, într-un dosar în care au fost reținuți doi turci pentru trafic de droguri. Bărbații locuiau în județul Argeș.

”S-a reținut că, în perioada septembrie-octombrie 2023, bărbații (aflați într-o comună din județul Argeș unde locuiau fără forme legale) ar fi depozitat și deținut, în vederea vânzării, 231.997 de comprimate de ecstasy (MDMA, drog de mare risc).

În urma percheziției efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate dintr-o remorcă garată în incinta unei parcări private din județul Argeș, 46 de pungi, de aproximativ 2,2 kilograme fiecare, conținând în total 231.997 comprimate ecstasy ”, potrivit unui comunicat de presă.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog. Operațiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și al Autorității Vamale Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...