G4Media.ro

Candidatul PSD Chris Terheș, presat să explice cum s-a răzgândit în privința…

Candidatul PSD Chris Terheș, presat să explice cum s-a răzgândit în privința lui Liviu Dragnea și a Monicăi Macovei/ „Și cum i-ați spus? Te rog, Liviu, iartă-mă!”

Dezbatere electorală încinsă luni seară, la Realitatea TV, unde candidatul PSD la europarlamentare, Chris Terheș, s-a văzut nevoit să-și explice pozițiile politice diametral opuse pe care le-a îmbrățișat în ultimii ani.

Unul dintre criticii partidului din partea căruia acum candidează la scrutinul european și un susținător al Monicăi Macovei și al luptei anticorupție, Chris Terheș a devenit în ultimii doi ani unul dintre cei mai vehemenți critici ai acestora.

Ați fost un aspru critic a tot ceea ce înseamnă Liviu Dragnea, i s-a adresat Denise Rifai lui Chris Terheș, reamintindu-i candidatului PSD la europarlamentare că în 2016 i-a făcut plângere penală lui Dragnea.

În răspunsul său, Terheș a insistat asupra faptului că PSD a jucat totuși corect. „Tocmai aici demonstrează încă o dată ceea ce am spus: diferența dintre Partidul Social Democrat și orice alt partid. A avut înțelegerea, cunoașterea, maturitatea necesară pentru a pune în momentul de față, pe lista pentru europarlamentare, cei mai buni reprezenenați din această țară care pot merge în Parlamentul European să se bată pentru drepturile și libertățile tuturor românilor”, a declarat Chris Terheș.

Replica lui Rifai nu s-a lăsat așteptată: „Și cum i-ați spus? Te rog, Liviu, iartă-mă!”.

Candidatul PSD Chris Terheș a fost întrebat de Robert Turcescu și de relația sa cu Monica Macovei.

„Ce-i spuneți astăzi lui Liviu Dragnea în legătură cu Monica Macovei?”, a intervenit Turcescu. Respectiv: „Când a fost bună Macovei? Atunci, când erați dumneavoastră susținătorul ei în campania din 2014 sau astăzi, când sunteți în PSD adversar clar al Monicăi Macovei?”

Terheș a admis că s-a numărat printre suporterii fostului ministru al Justiției, dar susține că l-a făcut să-și reevalueze poziția atitudinea lui Macovei față de ceea ce Terheș și PSD numesc abuzurile făcute asupra celor nevinovați.

„Într-adevăr am susținut-o pe Monica Macovei pentru că orice om lucid, obiectiv care era în afara României și citea presa din România ar fi susținut o persoană care sprijină lupta anticorupție. În 2014-2015, când am aflat eu însumi despre abuzurile care se întâmplă în România și am început să vorbesc public despre respectivele abuzuri, din păcate doamna Macovei mi-a spus să tac, să nu mai vorbesc despre abuzurile respective, dat fiind că mi-e prietenă. Răspunsul meu a fost următorul: că ideea este de a li se respecta drepturile”, a fost replica lui Terheș.

Atmosfera din platou a atins mai multe momente de incandescență, cu voci ridicate din toate părțile.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Un oportunist , in sensul jegos al cuvantului.
  Favorabil sa i se acorde o placuta suedeza!

 2. Alt căcat cu ochi!

  #sieuvotez #farapenali

 3. Inca un gunoi!

  • Inca unul caruia interlopii din psd i-au infundat mintile cu bani …cand te uiti la ce achizitie au facut ,la acest neica–nimeni in SUA,nu te umpli de furie si scarba?

 4. Un terheș-berheș! Și în religie, și în politică.

 5. …ce sacali fara demnitate..ce duhoare venea din televizor..si cica a fost,ori mai este inca,popa,,,SATANA,DA!!!! popa,BA!!!!!CE PUTOARE DE OUA CLOCITE…

 6. Un motiv ca de data asta sa nu votez psd..

 7. Trist că există asemenea creaturi.Dacă mai era necesară o antireclamă pentru biserică ea purta numele acestui oportunist.Rezerva de cadre care merită plăcuță suedeză se lărgește.Chiar și în Transilvania,din nefericire.

 8. Un jeg ordinar,dat lumii de partea mea de țară,Bihorul!
  Uite-așa înțeleg eu din nou că nici românii transilvăneni NU mai sunt ce-au fost!

  • Nu te amari,jeguri si scursuri umane au fost si sunt peste tot in tara ,au plecat fosti securisti dupa 89 in SUA sa-si creasca odraslele in tari libere..una din ele este si carpa asta ordinara ,dar si carpa lui voiculescu,gadea raspopitul,nepotul Suzanei Gadea,fostul ministru al culturii PCR pana in decembrie 89,gadele culturii romanesti!

 9. Un gunoi cu ochi,achizitie tipica pentru psd!

 10. Popa prostu=pleonasm

 11. Raspopitul vrea sa triasac pe banii romanilor , fara asumare de vreo responsabiliate Numaii un secu lipsea din UE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.