G4Media.ro

Canada anunță sancțiuni împotriva a 10 persoane: foști și actuali înalți guvernamentali,…

Sursa Foto: Facebook/ Justin Trudeau

Canada anunță sancțiuni împotriva a 10 persoane: foști și actuali înalți guvernamentali, oligarhi și susținători ai conducerii din Rusia / Lista a fost întocmită de Alexei Navalny, aflat în închisore

Canada a anunțat noi sancțiuni împotriva a 10 persoane „complice” la „invazia nejustificată” a Ucrainei, transmite BBC.

Premierul canadian Justin Trudeau spune că cei  între cei 10 se numără „foști și actuali înalți oficiali guvernamentali, oligarhi și susținători ai conducerii ruse”.

Vorbind la conferința de presă comună cu prim-miniștrii Regatului Unit și olandez, Tudeau a adăugat că acești indivizi au fost selectați dintr-o listă întocmită de liderul opoziției ruse, Alexei Navalny, aflat în închisoare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. hai si la noi cu Lulea, Simion, Sosoaca, Georgescu, Chitic și compania

 2. Eu nu Inteleg cum Alexei Navalny, care e la pârnaie in Rusia, ii trimite lui Trudeau liste. Cata libertate da ai ca dizident politic arestat intr-o tara ca Rusia?

  • îți pare rău, așa-i?

  • Dar de unde stie un puscarias ce oligarh e prieten cu Putin?

  • e o intrebare fireasca, n-are a face cu sentimente pro sau anti putin. Ideea e ca atunci cand dai sau preiei o astfel de stire ar trebui sa te gandesti ca omu’ se mira cum de e posibil asa ceva si sa faci un efort de documentare, daca te chemi jurnalist si nu scrib.

  • Nu, chiar nu imi pare rau, dar mi se pare o stire proasta. O stire care imi ridica niste semne de intrebare. Si ca asta sunt multe alte stiri. O data pe saptamana(exagerez) citesc ca Navalny mai are o opinie din inchisoare, mai trimite niste femei sa protesteze de 8 martie. Bă, daca eu eram ăla care se ocupa de tăcerea lui Navalny, in nici un caz nu vorbea presa cu el.

  • Oare ce va închipuiți, că trăim pe vremea contelui de monte cristo? Listele astea sunt făcute de mult, există filme, documente pe care le-a lăsat apropiaților, chiar așa nu puteți să gândiți deloc, e atât de simplu. V-au luat mințile de tot conspirațiile și fake news la care va expuneți.

  • Ok, daca lista e facuta de mult, de ce stirea nu spune cand e facuta? Un alt mister…
   Cat despre fake news si conspiratii, nu sunt nici conspirationist si nici nu cad in capcana fake news.

 3. Bravo, Canada!