G4Media.ro

Canada a amendat doi turiști care au vrut să intre în țară…

Canada a amendat doi turiști care au vrut să intre în țară cu documente de testare și vaccinare COVID false

16.000 de dolari (11.500 de lire sterline) au plătit amendă doi turiști canadieni care au vrut să intre din Statele Unite în Canada cu documente de testare și vaccinare COVID false, anunță BBC, citând oficiali canadieni.

Potrivit unei declarații a Agenției de Sănătate Publică din Canada, cei doi călători al căror nume nu a fost divulgat au vrut să intre în Canada, din SUA, săptămâna trecută. Vameșii canadieni care au verificat autenticitatea documentelor de călătorie COVID, au stabilit că cei doi și-au falsificat documentele și le-au încărcat pe site-ul de călătorie ArriveCAN al guvernului. „Guvernul Canadei va continua să investigheze incidentele raportate și nu va ezita să ia măsuri de acolo unde nu se garantează protejarea sănătății canadienilor împotriva răspândirii în continuare a Covid-19”, a declarat agenția într-un comunicat. .

Canada a relaxat condițiile de intrare în țară din 5 iulie. Oricine intră în Canada trebuie să prezinte dovada vaccinării. Cei nevaccinați trebuie să se supună mai multor teste și să rămână trei zile într-un hotel administrat de guvern, înainte de a sta în carantină 14 zile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. niste prosti canadienii…trebuiau sa le faca dosar penal, ca la noi…ii terminau, ii invatau minte.

  2. G4Media – link-ul publicat de voi pentru ArriveCan nu este corect. Se pare ca e un site de scammers. ArriveCan este gratuit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.