G4Media.ro

Campanie violentă în Prahova: Bătaie și spray lacrimogen între echipele a doi…

Campanie violentă în Prahova: Bătaie și spray lacrimogen între echipele a doi candidați dintr-o comună

Un conflict în care au fost implicaţi primarul în funcţie al comunei Podenii Noi (PPU-SL), Mihai Alioante, şi contracandidatul său din partea PNL, Cristian Stârpici, a avut loc joi seară la căminul cultural din comună, transmite Agerpres.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce la faţa locului a fost folosit un spray iritant lacrimogen.

Candidatul PNL la funcţia de primar al comunei, Cristian Stârpici, a declarat pentru AGERPRES că el şi alte două persoane, care sunt membri ai echipei sale de campanie, au fost atacaţi cu spray lacrimogen şi agresaţi de către membri ai echipei de campanie a primarului Mihai Alioante. Cel care a folosit spray-ul iritant este, potrivit candidatului PNL, chiar fiul primarului în funcţie.

Stârpici a precizat că edilul şi echipa sa de campanie se aflau la căminul cultural, unde lucrau la materiale pentru campanie, iar în momentul în care, însoţit de alte două persoane, a mers să le ceară acestora socoteală, au fost agresaţi şi atacaţi cu spray lacrimogen.

Candidatul PNL spune că va depune plângere penală împotriva acestuia, dar şi împotriva fostului viceprimar al comunei, Ionel Badea, care de asemenea ar fi participat la agresiune.

Pe de altă parte, primarul Mihai Alionte a declarat, pentru AGERPRES, că împreună cu alte nouă persoane, voluntari, dar şi cu fiul său de şase ani, se afla în sediul căminului cultural unde lucrau pentru montarea mobilierului destinat unităţilor de învăţământ.

„Au venit peste noi, candidatul PNL cu încă vreo doi colegi de breaslă, au intrat peste noi, ne-au gazat cu gaze lacrimogene. Domnul consilier personal al meu, fostul viceprimar, a ieşit la ei… L-au călcat în picioare”, a spus Alionte. Edilul a precizat că va depune plângere penală împotriva celor trei.

Foto: Poliția Română

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Stirea ar suna cam asa: La Podenii Noi a avut loc un simpozion de Chimie aplicata.

  2. „Starpici” nu suna deloc bine, indiferent cum o dai ! :)) Daca el a incasat-o de la adversar, asta e, de-aia il cheama Starpici ! Daca dinpotriva el i-a tras-o celuilalt, pai e normal, doar il cheama Starpici !

    PS. Dar, indiferent de calitatile lor de mardeiasi, cei doi care se lupta sa ajunga primarul comunei stiu si altceva decat datul la gioale ?

  3. Un fel de Pakistan acolo sub Carpati.

  4. e pe pensii speciale. pe locurile de pe care fac bani.

  5. Se bat ca cainii pe ciolan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.