G4Media.ro

Campanie gigantică de PR lansată de guvernul britanic: ”Get ready for Brexit”.…

Campanie gigantică de PR lansată de guvernul britanic: ”Get ready for Brexit”. 100 de milioane de lire pentru informarea publicului

Guvernul de la Londra a lansat sâmbătă noaptea cea mai mare campanie de PR și advertising din istoria sa pentru a-și pregăti cetățenii de ieșirea din UE. Campania numită ”Get ready for Brexit” costă 100 de milioane de lire, potrivit Sky News, și a început prin promovarea secțiunii dedicate Brexit de pe site-ul guvernului.

Panourile publicitare uriașe montate în centrul Londrei îi îndeamnă pe cetățenii britanici sau cei străini stabiliți în insulă să acceseze pagina gov.uk/get-ready-brexit-check.

Aici, cetățenii (britanici și de alte naționalități) pot afla cum îi va afecta ieșirea din UE – pe ei sau afacerile lor. Formularele arată că există două tipuri de efecte – dacă Brexitul va fi realizat în urma unui acord cu UE sau fără o înțelegere cu blocul comunitar.

Cetățenii britanici sunt încurajați de guvern să își înnoiască pașapoartele ”cât mai curând posibil”, dat fiind că o ieșire din UE fără acord ar putea provoca condiții mai dificile de acces în statele blocului comunitar.

Antreprenorii sunt sfătuiți să respecte noile reguli ce vor fi aplicate pentru exporturi în UE.

Campania va rula pe internet, TV, radio și presa scrisă pâna la 31 octombrie – data ieșirii efective a Marii Britanii din UE.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Au preferat să iasă, să cheltuie bani doar pt informări, să bage panica în populație și tot UE le ia banii. Ziceți și voi daca are sens.

  2. Nu va investi nimeni aceeași sumă pentru altă politică.

  3. Conservatorii sunt ca PSDistii, nu sunt in stare de nimic, dar pot sa faca o campanie de propaganda.

  4. Am fost in UK cateva saptamani la un prieten… le doresc sa iasa!! Ba mai mult, sa se incuie pe insula si sa-si tzina toti ciuhapii si jegosii din Romania!

  5. studiu de fezabilitatea au facut ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.