G4Media.ro

Campania #șîeu: Sindicaliștii de la Romatsa, care asigură serviciile de trafic aerian,…

Sursa: Romatsa

Campania #șîeu: Sindicaliștii de la Romatsa, care asigură serviciile de trafic aerian, anunță că susțin protestul din 15 martie prin purtare de banderole albe

Sindicaliștii de la Romatsa, companie care asigură serviciile de trafic aerian, anunță că susțin protestul din 15 martie organizat în cadrul campaniei România vrea autostrăzi. Campania ”România vrea autostrăzi”, demarată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, s-a viralizat atât în mediul on-line, cât și în cel off-line. Sub hashtag-ul #șîeu mai multe companii românești și străine au anunțat deja public că vor opri lucrul vineri, 15 martie, la ora 15:00, vreme de 15 minute. De asemenea, campaniei s-au raliat deja mai mulți primari PSD și ALDE, ONG-uri, oameni de afaceri, transportatori și taximetriști.

Redăm mai jos integral comunicatul:

”ATSR – Sindicatul Salariaților din ROMATSA susține normalitatea și se alătură acțiunii din data de 15 martie, ora 15.00, pentru 15 minute, prin purtare de banderole albe.

Prin normalitate înțelegem: susținerea construirii de autostrăzi și de șosele la standarde EUROPENE, susținerea profesorilor, susținerea medicilor, susținerea specialiștilor din toate domeniile de activitate, susținem dezvoltarea prin și pentru o viață normală bazată pe muncă și răsplată, susținem promovarea pe merite.

Susținem crearea unei economii sănătoase, susținem independența sistemului juridic, susținem confiscarea averilor celor care nu pot dovedi proveniența acestora, susținem construirea de spitale și școli la standarde EUROPENE, susținem adoptarea urgentă de măsuri pentru oprirea plecării tinerilor din țară.
Susținem acum și pe viitor toate cele de mai sus, până nu este prea târziu, pentru că direcția în care ne îndreptăm ne îndepărtează de valorile comune ale Uniunii Europene.

Sursa Foto: Romatsa

Citește și

Campania #șîeu: Multinaționale și companii românești, ONG-uri, primari, transportatori și taximetriști vor opri lucrul vineri, 15 martie, la ora 15, pentru 15 minute / Mesajul: România vrea autostrăzi

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Babăieti , jos pălăria! Dar cu banderola pe braț , nu stiu ! E mai de efect dacă o puneti pe ochi.
    Zic eu..

  2. Campania aceasta are sens doar daca va constitui miezul, embrionul, pentru o greva generala.

  3. Ar fi fain ca ISPisti sa taie netu 15 minute (gen DNSul sa nu mai rezolve nimic). Sa vedeti atunci tensiune crescuta.