G4Media.ro

”Bună ziua! Mă numesc Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor” – Replica…

”Bună ziua! Mă numesc Lucian Șova și sunt ministrul Transporturilor” – Replica lui Șova pentru Olguța Vasilescu

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat joi, într-o conferință de presă la sediul ministerului, că mandatul său este în continuare valabil și că rămâne în continuare ministru, făcând apel la cei care transmit contrariul să se abțină.

”Eu sunt Lucian Șova, ministrul Transporturilor. Fac un apel la toți cei care dezbat acest subiect să manifeste responsabilitate. Mă refer la faptul că orice afirmație făcută în spațiul public cu o anume semnificație politică pot aduce prejudicii angajaților și milioanelor de utilizatori de servicii de infrastructură. Am vrut să clarific că sunt ministrul Transporturilor, îmi exercit atribuțiile în confromitate cu prevederile legale până când îmi va expira mandatul”, a spus Șova.

„Subliniez faptul că nominalizările pe care le-a făcut Comitetul Executiv şi preşedintele partidului sunt absolut legitime, le susţin. Însă, până la apariţia unui decret prezidenţial de eliberare din funcţie, sunt Lucian Şova, sunt ministrul Transporturilor, ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu”, a precizat el.

Replica sa vine la o zi după ce deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat că de joi (de azi – n. red.) Ministerul Transporturilor va fi blocat pentru că încetează mandatul ministrului Lucian Şova.

„Mâine (joi – n.r.) este o problemă foarte mare pentru Ministerul Transporturilor, cel puţin, pentru că expiră cele 15 zile. După cum ştiţi, legea zice că după 15 zile nu se mai poate sub nicio formă ca persoana respectivă să rămână în funcţie, deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi, nu va putea să fie delegat la semnătură niciunul dintre secretarii de stat, pentru că, în momentul în care încetează mandatul ministrului, automat toate delegările încetează de drept. Deci mâine vom avea un minister blocat. Nu mă întrebaţi pe mine cât de încet gândeşte preşedintele României, cred că ar trebui să întrebaţi la Cotroceni”, a spus Vasilescu la Palatul Parlamentului întrebată cât timp îl va mai aştepta PSD pe preşedintele Iohannis să ia o decizie cu privire la remanierea guvernamentală.

Ea a adăugat că premierul Viorica Dăncilă va decide, când se întoarce de la Bruxelles, când va fi sesizată Curtea Constituţională pe această temă.

Olguţa Vasilescu a afirmat că deocamdată nu s-a luat vreo decizie în coaliţia de guvernare cu privire la o eventuală suspendare din funcţie a lui Iohannis în cazul în care preşedintele prelungeşte criza guvernamentală.

Pe 22 noiembrie, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi-a dat demisia din funcţie.

El a anunţat, la Palatul Victoria, înainte de şedinţa de Guvern comună cu Republica Moldova, că şi-a depus demisia la Cabinetul premierului.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Morjenel da.i o limbutza lui olguta ca e trista si somera hehe

  2. Lucica, tata, de acord cu tine mai ales atunci cand spui- te citez- …”orice afirmatie facuta in spatiul public (…) pot aduce prejudicii !

    PS. „Norocul” tau (inca) sta in romfrangleza Largutei ! :)))))

  3. Vaaai…pe asta nu o stiam… Larguta Vasilescu :)))))
    Totusi preferam sa nu fie nimic de ras la aceste guverne psd care ne nenorocesc pe termen lung… Dar cum idei nu au sau nu le inteleg, nu ne-a mai ramas decat sa radem de luminatii nostri conducatori, ca ei atat au inteles din criticile contestatarilor. Ca de ce „pavianul cu mantie”, de ce „ciordache”, etc…

  4. Aceasta muie trista numita Lucian Sova își va înceta mâine existenta. Pana una alta mulțumita Her Presisente, a reușit sa dea un ordin care distruge transportul interjudețean. Mulțumim partidului iubit și muie dragnea.

  5. La ce te poti astepta la o idioata ca Olguta Vasilescu, care desi a fost ministru habar nu are care sunt regulile in guvern? Daca nu stie lucruri atat de banale, va dati seama ce dezastru a facut la ministerul pe care l-a condus cu deplina IRESPONSABILITATE! Un guvern nu este o mahala a Craiovei unde sa se afirme ca o mahalagioaica tare in clanta, in guvern nu e important sa se manifeste isteric precum o tzatza la piata, in guvern ca ministru trebuie sa manifesti responsabilitate si profesionalism.

  6. tare… ‘n clontz moulgutza – ie pereu de la p$deu sau al Gov? Toate emisiile din RO încep și se termina cu predicțiile ei refulate!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.