G4Media.ro

Bulgaria deschide sezonul turistic estival cu o ceremonie în faţa porţilor Oraşului…

Photo by Nikolay DOYCHINOV / AFP

Bulgaria deschide sezonul turistic estival cu o ceremonie în faţa porţilor Oraşului Vechi din Nessebar

Nessebar va găzdui vineri o ceremonie oficială de deschidere a sezonului turistic de vară în Bulgaria, a informat Ministerul Turismului într-un comunicat de presă.

Ceremonia va avea loc în faţa porţilor Oraşului Vechi, la ora 18:00. Sunt aşteptaţi să participe miniştrii interimari, inclusiv ministrul Turismului, Evtim Miloshev, reprezentanţi ai instituţiilor şi ai afacerilor din turism, transmite Agerpres.

Deschiderea sezonului de vară 2024 va fi de ajutor sub auspiciile preşedintelui Rumen Radev, a declarat municipalitatea din Nessebar pentru BTA. Aceasta se întâmplă pentru prima dată. Şeful secretariatului de presă a confirmat că Radev va participa la ceremonie, împreună cu soţia sa.

Atât autorităţile de stat, cât şi firmele se aşteaptă ca sezonul estival să înceapă mai devreme şi să marcheze o creştere semnificativă faţă de vara anului trecut.

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează