G4Media.ro

FOTO Bujorul de munte a început să înflorească în Munții Rodnei

FOTO Bujorul de munte a început să înflorească în Munții Rodnei

„Vă anunțăm că Rhododendronul (Bujorul de munte) a început timid să înflorească pe versantii însoriți…Estimăm perioada optimă pentru vizitare după 25 iunie când sperăm dacă timpul va fi prielnic să înflorească în totalitate”, anunță Administrația Parcului Național Munții Rodnei.

Pentru urcare sunt recomandate traseele de pe Rotunda – Lala Mare – Ineu; Valea Blaznei – Vf Rosu; Pasul Prislop -Stiol.

„Vă rugăm înainte de a vă porni la drum să vă informați asupra stării vremii, să folosiți o ținută adecvată pentru drumeție (datorită ploilor abundente din ultimul timp o parte din trasee vor fi «cu noroi») și să aveți asupra dumneavoastră o haină pentru ploaie. Drumul national 17 D Rotunda – Cârlibaba este greu accesibil. Vă rugăm nu culegeți rododendronul și după cum sperăm că v-ați obișnuit… purtați mireasma lui în gând și imaginea în suflet”, mai scriu pe Facebook reprezentanții Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

Sursa foto: Facebook Romsilva – Parcul National Muntii Rodnei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Fiti romani adevarati si haideti la cules de rododendron. Culegeti cat puteti si dati foc la ce nu puteti culege. Si nu uitati sa aruncati sacii de gunoi pe munte.

  2. Mare imprudență sa anunți ghiorlanii unde mai e ceva frumos în țara asta! Foarte mare imprudență!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.