G4Media.ro

Bucureşti: Trei jandarmi, cercetaţi disciplinar după incidentul în care o maşină parcată…

Sursa foto: Facebook Jandarmeria Română

Bucureşti: Trei jandarmi, cercetaţi disciplinar după incidentul în care o maşină parcată neregulamentar a fost zgâriată intenţionat de unul dintre ei / Jandarmeria va sesiza Parchetul Militar

Trei jandarmi din Bucureşti sunt cercetaţi disciplinar în urma incidentului în care o maşină parcată neregulamentar, în zona Cotroceni, a fost zgâriată intenţionat de şoferul unei autospeciale a Jandarmeriei Capitalei. „Există suspiciuni rezonabile privind săvârşirea unor fapte de natură penală, în urma cărora unitatea noastră va sesiza Parchetul Militar”, a precizat Jandarmeria Bucureşti, subliniind că nu tolerează astfel de comportamente, relatează News.ro.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi făcute publice, se vede cum şoferul autospecialei de Jandarmerie scoate mâna pe geam şi zgârie o maşină parcată neregulamentar.

Vineri, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a transmis că, în urma verificărilor făcute, la nivelul unităţii s-a dispus cercetarea disciplinară prealabilă pentru trei cadre militare.

”Există suspiciuni rezonabile privind săvârşirea unor fapte de natură penală, în urma cărora unitatea noastră va sesiza Parchetul Militar. Jandarmeria Capitalei va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele de care dispune, instituţia noastră fiind prima interesată de clarificarea situaţiei şi de luarea măsurilor legale care se impun. Nu tolerăm şi nu ne onorează astfel de comportamente şi depunem eforturi instituţionale continue pentru eliminarea unor astfel de situaţii, prin analize, studii şi verificări interne. Reiterăm faptul că nu vom tolera niciodată vreo abatere de la normele şi principiile deontologice care guvernează funcţionarea instituţiei noastre”, a arătat sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează