G4Media.ro

Bucăți de stâncă, căzute pe carosabil în județul Bistrița-Năsăud, pe drumul dintre…

Bucăți de stâncă, căzute pe carosabil în județul Bistrița-Năsăud, pe drumul dintre Colibița și Bistrița Bârgăului

Mai multe bucăți de stâncă au căzut pe carosabil în județul Bistrița-Năsăud, pe drumul dintre Colibița și Bistrița Bârgăului, a transmis Jandarmeria montană din Colibița.

Bucățile de rocă au alunecat pe ambele sensuri ale Drumului Județean 172D, punând astfel în pericol participanții la trafic. Jandarmeria precizează că principala cauză a alunecărilor este precipitația abundentă.

„Acestea s-au desprins în bucăți de diferite dimensiuni și au alunecat pe drumul dintre Colibița și Bistrița Bârgăului (DJ172D), pe ambele sensuri de mers, din cauza ploii abundente, punând în pericol pe cei aflați în trafic. La degajarea drumului au contribuit și câțiva participanți la trafic care tranzitau zona.

Totodată, pe drumul forestier din zona Șoimu, mai mulți arbori au căzut pe carosabil în urma vântului puternic. Ca urmare jandarmii montani au solicitat intervenția reprezentanților Ocolului Silvic Bistrița Bârgăului pentru degajarea drumului”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Nu au fost raportate victime, iar jandarmii au reușit să îndepărteze bucățile de stâncă de pe șosea.

Sursa foto: Jandarmeria

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. O mizerie ce-i Colibița aia. Toți prăpădiții și-au tras viloaie și pensiuni acolo și canalizarea direct în „Marea Neagră” din Carpați! Plus că nu poți să te plimbi împrejurul lacului că au gherțoii gardul pînă-n luciul apei, fapt interzis de lege!

  2. Au început urșii să facă ambuscade ca la Posada