G4Media.ro

BREAKING Senatoarea Diana Șoșoacă, dosar penal la DIICOT după ce a blocat…

sursa foto: Captură video

BREAKING Senatoarea Diana Șoșoacă, dosar penal la DIICOT după ce a blocat activitatea unui centru de vaccinare/ Dosarul a fost declinat de Parchetul General

Senatoarea Diana Șoșoacă este cercetată penal de procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei COVID-19 după ce a blocat activitatea unui centru de vaccinare.

Dosarul a fost declinat de procurorii Parchetului General către parchetul de combatere a infracțiunilor de crimă organizată, au confirmat surse judiciare pentru G4Media.

Diana Șoșoacă a blocat, în 8 septembrie, activitatea unui centru de vaccinare din comuna Răchiteni (Iași) care se afla în scenariul roșu. În ziua respectivă, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Iași, doctorul Vasile Cepoi, nu s-a vaccinat nimeni.

În 4 septembrie, ușile centrului au fost blocate de un grup de protestatari anti-vaccinare conduși de parlamentarul Diana Șoșoacă.

Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă secondată de susținători. Diana Șoșoacă a făcut și o transmisie live pe Facebook din comuna despre care susține că e circumscripția ei.

Oamenii au fugit speriați și nu s-a mai vaccinat nimeni, după cum a declarat directorul DSP Iași, Vasile Cepoi:

 • „Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită”.

Medicul Elena Popa, care a condus echipa mobilă de la Răchiteni, spune că s-a temut pentru viața ei și a echipei. Elena Popa crede că Diana Șoșoacă trebuie oprită:

 • „Ce am simțit? M-am temut pentru siguranța mea, pentru siguranța echipei și am fost foarte dezamăgită de faptul că nu am reușit să îmi îndeplinesc activitatea pentru care m-am dus acolo. Sincer, m-am temut pentru viața mea la un moment dat. De asta am și ieșit în față, pentru că trăgeau de ușă, țipau la ușă și am ieșit ca să vorbesc cât pot cu dumnealor. Plus că eu am găsit acolo niște cetățeni care voiau să se vaccineze și nu au putut să intre în clădire. Au fugit, au fost goniți, nu știu să vă spun. Noi am fost anunțați că poliția ar fi acolo, dar nu au fost… Atitudinea lor a fost foarte agresivă, și verbal, și fizic.”

sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

53 comentarii

 1. Cu executare!

  • Ea se lauda ca e avocata buna dar a pierdut toate procesele de amenzi pe care le-a avut. In realitate, numai gura de ea, profesional e o nulitate. Sa vedem pe unde mai scoate acum camasa.

  • Nu doar Șosoaica merită tratamentul ăsta, ci toți legionarii haurari ai lui Simion si Tanase, agenți al Rusiei în România.

  • « ULTIMUL ARTICOL al lui Eminescu din TIMPUL, înainte de arestarea din 28.06.1883

   Mihai Eminescu

   CIOCLII APOCALIPSEI

   28.06.1883 VERSUS 13.09.2021

   Voi ce stați pe la tribune și în jilțul guvernării,

   Voi ce vă hrăniți orgolii doar din lacrimile Țării,

   Slugi vândute altor neamuri, cioclii veacului ce moare,

   Zornăiți în pungi arginții, îmbuibați pe-a noastră jale.

   Răsfoind prin cartea lumii, citesc pagini de milenii

   Strâng în tolbă adevăruri de prin cronicile vremii,

   Văd tirani ce varsă sânge, voievozi ce-adus-au pace,

   Dar prin voi, ca niciodată, răul firele își toarce.

   Ne-ați vândut pământ și codrii, toată zestrea milenară,

   Ne-ați ucis și bucuria, ați pus doliu peste Țară.

   Pleacă fiarele din codru, de durere toate gem,

   Și asupra voastră cade al străbunilor blestem.

   Căci în cugetele voastre numai e nimica sfânt,

   Pervertire și minciuna și în fapte și-n cuvânt.

   Nu sunteți decât paiațe, pe sub hainele cu ștaif,

   Ochii voștri n-au lumină, sufletul vă e bolnav.

   Iar din sufletele pure, astăzi vreți să smulgeți crinii,

   Și în templul curăției, să-nflorească mărăcinii.

   Să pătați tot ce-i candoare, toate florile de Har

   Însă nu puteți Luminii, voi să puneți stăvilar!

   Cioclilor apocaliptici, plini de-a iadului duhoare,

   Ne batjocoriți CREDINȚA și CHIVOTUL din ALTARE!

   Ne-ați ucis cu nepăsare și bunicii și părinții,

   Ne-ați îngenuncheat sub biruri și ne-ați pus sub pază sfinții.

   Trădători de Neam și Țară, ca păduchii stând în frunte,

   N-auziți pe Mihai-Vodă, greaua-și bardă cum ascute?

   Ascultați cum cântă lemnul! Vlad Drăculea vine-acușa,

   Nu simțiți pe sub izmene, cum vă gâdilă țepușa?

   Bravi cârmaci aveam pe vremuri, însă azi domnesc mișeii,

   Rup bucăți din trupul Țării, precum hienele și leii,

   Însă va-nvia dreptatea, Neamu-acesta s-o trezi

   Și în groapa ce ne-o sapă, oasele le-or putrezi!

   Vreau ca pana mea săracă, cântul lui Tirteu să fie,

   Sufletul acestei Nații să-l ridice, să-l învie,

   Și de-o fi să mă doboare, brațul fiarei de ATEU,

   Iau cu mine plânsul țării și îl duc lui DUMNEZEU.

  • Ca sa vedeti de ce a fost ucis EMINESCU !

   https://www.bitchute.com/video/6rr0ZMjwLkTC/

  • Ca sa vedeti de ce a fost ucis EMINESCU !

   http://www.bitchute.com/video/6rr0ZMjwLkTC/

  • Ca sa vedeti de ce a fost ucis EMINESCU !

   www[.]bitchute.com/video/6rr0ZMjwLkTC/

  • Ultimul editorial al lui Eminescu din ziarul Timpul:

   „Victoria în alegeri, îngenunchierea naţiunii înaintea puterii uzurpatoare, deşteaptă şi apetituri tiranice, printre care pretenţiunea, mai-nainte de toate, de a fi aprobat şi aplaudat uzurpatorul în faptele sale, pe toate căile.

   E logic într-adevăr ca, după un câştig, să se urmărească un altul, şi în fine tot, spre deplina satisfacţiune a acaparatorului.

   Regimul dobândise darea din mâna şi chiar din picioare a celor ce poartă numele de mandatari ai naţiunii;

   astfel dispune el la discreţiune de toată puterea în stat, făcând ori şi ce vrea, fără a fi controlat, şi nu se gândeşte decât la mijlocul de a se întări în această situaţie de desfătare şi răsfăţ.

   Singurul lucru asupra căruia n-a putut încă triumfa a rămas numai presa, şi aceasta se consideră, credem, de către regim, cu atât mai nesuferită, cu cât el, în exerciţiul puterii discreţionare, a trebuit să devină năzuros, adică supărăcios din lucru de nimic.

   Presa, pentru omnipotentul nostru regim, cu strigătele ei, cu lamentaţiile ei continue, îi face negreşit efectul unei hârâitoare din Braşov care, prin scârţâitul ei strident, dă crispaţiuni nervoase.

   Neapărat dar că se simţea şi nevoia de a pune în practică mijlocul prin care să se năbuşească ţipătul contra trădării şi contra fără-de-legilor regimului, spre a fi liniştit în domnia sa absolută.

   Însă, ca contra a tot răul ce cată a fi combătut, aşa şi contra presei cată să se uzeze de arme îndestul de eficace de a o învinge.

   Ei, bine, care ar fi fost acelea?

   Dacă, întru abaterea conştiintei alegătorilor, s-a dovedit cele mai eficace arme:

   corupţiunea,

   frauda,

   ameninţarea;

   dacă cu acestea s-a putut respinge opoziţiunea de la exercitarea controlului asupra puterii; de bună-seamă că ele n-au putut nimic contra presei, pe cât timp aceasta, în majoritatea ei, este în opoziţiune cu guvernul, bucurându-se de sprijinul public.

   Armele ce numirăm sunt într-adevăr numai bune pentru cei cu bucate pe câmp şi pentru cei cu copii de căpătuit, ori pentru aceia care, ei înşişi, urmăresc un folos direct, nepătrunşi fiind de datoria de cetăţean şi de sântenia votului ce li s-a încredinţat; dar, cât pentru persoana jurnalistului, hârşit în luptă şi îndărătnic în profesarea principiilor, sunt custure fără tăiş.

   Contra presei şi jurnalistului a cătat regimul să recurgă la acte de răsbunare; şi aşa, după ce că a intentat proces de presă, prin Creditul funciar rural, unuia dintre organele de publicitate care au cutezat să formuleze acuzaţiune specială contra neregularităţilor de la zisul credit; după ce că, în acest proces de presă, a cătat să sustragă pe jurnalist de la judecătorii săi naturali, juraţii, şi l-au târât dinaintea tribunalelor guvernului, recomandând acestora să se declare competente şi recompensând pe magistraţii care au avut lipsa de scrupul pentru justiţie şi s-au supus trebuinţei regimului; acum a mers cu iuţeală pentru a prescrie chiar expulzarea directorului acelui jurnal, a d-lui Galli, adică fundatorul foii francese L’Indépendence roumaine, pentru că acesta este străin neîmpământenit încă.

   În cazul de faţă guvernul, care este evident că a voit să lovească în existenţa jurnalului L’Indépendence roumaine, s-a folosit de o lege decretată de dânsul acum doi ani, şi care priveşte petrecerea străinilor în ţară.

   Dacă vom ţine socoteala de mobilul care a dictat facerea acelei legi, nu vom putea scuza dispoziţiunea de expulsare luată în privinţa d-lui Galli, pentru că, într-adevăr, ea nu a fost concepută decât sub impresiunea asasinatului comis asupra împaratului Alexandru II şi în spiritul de a combate şi a depărta de ţara noastră acele parazite care îşi caută existenţa din acte de teroare, pe străinii fără căpătâi, pe nihilişti mai ales, în vreme ce directorul jurnalului francez L’Indépendence roumaine era aici un muncitor liniştit, stabilit de mai mult timp în ţară şi exercitând în asociaţie cu români comerciul de tipograf, îndeosebi de calitatea sa de jurnalist.

   Când însa ne vom aminti de împrejurarea că numitul director al foii L’Indépendence roumaine a fost încurajat şi susţinut ca jurnalist chiar de către guvernul actual, când vom aminti aci că dl. Galli, prin un alt jurnal fundat de dânsul, L’Orient, a debutat în ţara noastră ca sprijinitor al politicii guvernului, atunci desigur că se va vedea şi mai bine cât de necuviincioasă este dispoziţunea de expulsare de acum.

   Ce fel? Pentru ca să cânte guvernul, un străin poate fi tolerat şi încurajat, iar de a-l critica nu? Atunci se neagă fără rezon principul echităţii care nu admite dreptul ciuntit, care nu poate admite facultatea de a zice da fără a o admite pe aceea de a zice ba.

   Una din două: ori străinul dintru început nu este învoit a face politică în ţară, şi atunci înţelegem raţiunea unei dispoziţiuni de expulsare când şi-a permis el a face politică locală; ori că, dacă s-a tolerat o dată străinului d-a face politică guvernamentală, urmează a i se tolera să facă şi politică de opoziţiune.

   Fapta de la început a acestui guvern cu dl Galli, îl obligă la toleranţa lui în urmă.

   Dar credem că nu este nevoie a argumenta mult, spre a convinge despre urâta pornire a guvernului asupra presei. Trebuie să-l aşteptăm de acum la alte măsuri şi mai odioase, pentru că panta este alunecoasă şi nu are piedică până-n prăpastie.

   Cât pentru presă, am putea să-l asigurăm pe regim că, oricât de cumplite ar fi actele sale de răzbunare, nu va fi în stare nici el a abate unele caractere tari ce se găsesc într-însa, şi teamă ne e că, căutând victoria peste tot, va pierde şi pe cea deja câştigată, în monstruoasa sa pornire de a-şi subjuga şi presa.”

  • @x-link ești pe droguri, prietene.

  • Bai xxx-ule, ai preluat papagaliceste citate dintr-un context si la arunci in altul, fara sa intelegi nimic, specific bezmeticilor ca tine. Traiesti in prostie, ura si intuneric. Prostovanule.

  • Pariem că se votează ridicarea imunității parlamentare a sosoacei? Sau nu? Pentru imunitatea asta, militez și eu : „fără vaccin” 😈

  • X-link ? Sosoaca tu esti ? latuura sovietica ? tu esti ?
   Numai pe astia de la aur ii auzi in parlament cand in lipsa de imaginatie ori idei constructive vin cu citate din eminescu , poeti in general .
   Morri tu-ti natia ta de susofila .

  • Sosoaca va ieși din puscarie după 10 ani precum un manechin, 48 kg, 90/60/90, doar ca va avea pieile lăsate pana în pământ.. Ca intelect, nu va fi nicio diferența.

  • Şoşoacă ESTE EROU NAŢIONAL, VERIFICAŢI !!! E PE PRIMUL LOC LA ÎNCREDERE ÎN RÂNDUL POPULAŢIEI. CEI (MINORITARI) CARE O CONTESTĂ SĂ SCRIE AICI NEGRU PE ALB CINE MERITĂ ÎNCREDERE.SUCCES, CEI CARE VOCIFERAŢI FĂRĂ ALTERNATIVE!!!!!

 2. Parchetul general spala dosare sub mafia politicienilor.

 3. Parchetele astea se spală pe mâini ca Pilat din Pont.

 4. La puscarie cu Sosoaca.

  • Ea e pusa acolo sa faca circ, sa-si gaseasca analfabetii functionali un reprezentant, nu va pati niciodata nimic.

  • Gata, maura și-a făcut datoria, maura poate … 😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Televiziunile și presa ar trebui amendate dacă mai publica imagini cu șoșoacă fără avertismentul „Atenție, urmează imagini care va pot afecta emoțional!”.

 5. Uitați-vă bine haurarilor pe cine ați băgat în parlament…. Marea avocata pluii cu 0 – exact, ZERO inițiative legislative. În loc să facă propuneri concrete ca să îndrepte ceva legi strâmbe, că sunt destule, ea urlă ca tembela și trage de porțile spitalelor. Mai mult, nu a reușit marea avocată să anuleze nicio amendă luată în perioada asta de la jandarmerie. Mai concret, avocata lu’ pește nici nu cunoaște legea…. Blanao !

  • Ai observat ca „nationalistii” AURolaci nu aduc niciodata vorba de adevaratul AUR – tezaurul furat de rusi? Pentru hauristi ce 90 de tone de aur nici nu ezista.
   Le-o fi frica de ceaiul cu noviciock servit de Putin?

  • … ai uitat sa precizezi ca trage de portile spitalelor si bruscheaza managerii ca o gorila in calduri.

 6. Să fie careva de la DIICOT cu ouă? Vom vedea. Hahalera trebuie trasă la răspundere: cine știe câți românași au ajuns în spital sau în locuri cu verdeață, datorită gargarei ei. Succesuri!

 7. am crezut ca era usa mai ingusta asa si s-a blocat balabusta in toc.

 8. Si-a meritat-o… sa vedem insa daca chiar au curaj sa ii faca ceva…

 9. Au trecut doar 2 luni de la incident.
  Asa se ascunde dosarul revolutiei, dosarul mineriadei , dosarul 10 august si toate dosarele marilor hoti din tara asta.
  Luati exemplu de la Republica Moldova care au avut coloana si au schimbat procurorii , au pus pe fuga toti hotii de miliarde.
  Vai de capul vostru de stat capturat si deloc educat.

 10. Si, totusi, DE CE TRENEAZA ACEASTA ANCHETA ??? N-au fost faptele, care-i problema, tovarasi procurori cu super salarii de mii de euro lunar pentru care frecati menta toata ziua ?

 11. prea putin unul singur, scelerata asta trebuie sa fie trasa la raspundere pentru mai multe articole din codul penal, nu numai zadarnicirea combaterii bolilor …

 12. Pe viață să o condamne. O Damblagita nenorocită.

 13. fara vaccinare !!! zbiera suina , in urmatoarele 2 luni au murit 10.000 de oameni in plus , abia acum o cerceteaza cineva? stat esuat e putin spus.

  • Aia 10 mii de care vorbesti tu ca au murit in spitale se datoreaza faptului ca nu exista tratamente adica nu sunt medicamente la noi in farmacii nu exista antivirale ,desi uniunea europeana a aprobat o serie de medicamente care sau dovedit eficente ,dar cand dormi pe tine si imbuci tot ce spun politiceni nostri ce aa mai zici ,nu vezi si tu ca nu vorbestr nimeni de tratamente ,nu ai si tu o banuiala ca cva nu e inregula ,toti care sunt la conducere tebuiesc anchetati de genocid ,

 14. Pe aicea nu ma bag ca nu scap tefer.

 15. Dosarul va avea sorta dosarului Revolutiei, Se va plimba de la Parchetul General la DIICOTetc.Pai ce justitie avem cand multe dosare se plimba de la o institutie la alta?

 16. Era deja cuminte, nu mai facea scandal dupa ce a platit amenzile….🤣🤣🤣
  Tot e bine ca mai vine si un dosar.

 17. „Doamna” Sosoaca este „avocat cu renume”. Renumele si l- a căpătat prin pierderea tuturor proceselor pentru care a pledat. O sfătuim să-și ia un avocat adevărat. Și nici atunci nu se știe cit va fi condamnata. Trimitere în instantavtrebuia sa se facă de mult.

 18. Acela e sat majoritar-romano catolic, de secui asimilati (ceangai). De obicei astia is mai cu scaun la cap totusi, asa cum si neamul lor isi vede de treaba, nu ca rom^nii. Ce primar ortodox a adus’o si acolo si in Butea vecina pe psihopata asta obeza macedoneana?

  • Macedoneana? Stiu ca multi macedoneni in perioada interbelica erau legionari rai de tot. Dar nu cred sa se traga dintr-o astfel de familie de legionari.

  • @ Ciobanul Bucur

   Nu confunda macedonenii cu machidonii, sunt conotatii diferite privitor la cetatenie si respectiv, la etnie si provin din timpuri diferite.

 19. Conform ultimelor sondaje de opinie, Duamna Sosoaca e pe primul loc ca incredere in randul romanilor, cu 24%. Toti ceilalti politicieni au mai putin. Asta a demonstrat in urma cu cateva zile maistrul IC de la G, pe baza a 3 sondaje incredintate lui confidential de cei care le-au comandat.
  Nu e exclus sa fim nevoiti peste 2 ani sa alegem intre Duamna Sosoaca si alt candidat la presedintie.

 20. Pun pariu ca Sosoaca e vaccinata. Ar trebui aflat dacă e vaccinata și dovedite relele intenții de a manipula oamenii în detrimentul propriei lor sănătăți. Sosoaca e un pericol public. Incita la ură și revoltă. Trebuie înlăturată și închisă.

 21. Ia vacuta neamule ! Grasa, lăptos și tirziu acasă!

 22. Toneta asta mai existå ???…

 23. Suina trebuie anchetata de politia animalelor.

 24. O descreierata! Inainte de a o inchide ar trebui sa o vada un psihiatru.Poste ii gasesc un loc pe la Socola ori la Zam.Vorbeste doua la leu si spune numai aberatii.Ea si cu Simion ar trebui sa se faca operatori.Umbla cu telefoanele alea de gat zici ca-s handicapati.

 25. Haideți domnilor procurori..un pic de celeritate.. doamna vrea cu tot dinadinsul un ,,regim”… de slăbire!!😔
  Ce o tot lălăiți atâta…faptele sunt clare.la pârnaie …acolo ii e locul…..

 26. Aşa cum un om bolnav psihic inconştient nu poate răspunde penal, la fel nici bovinele🐃, porcinele🐗, pachidermele 🦏 şi cetaceele 🐳 nu pot răspunde penal.

 27. Nu se va intampla nimic.
  De frica toti toti procurorii isi vor lua concediu.
  Vuvuzeaua va scapa nevatamata!

 28. Aseară, supraponderala șaralmentară spunea că este una dintre cele mai bune avocățele din țară. Curat murdar, modestă bipedă!

 29. Diana , romanii normali te adora.
  Suntem mulți , mai mulți decât îți închipui.
  Dumnezeu o sa-ti dea putere sa continui iar noi ne rugam pentru asta.