G4Media.ro

BREAKING Președintele Trump a declarat stare de urgență națională în Statele Unite

BREAKING Președintele Trump a declarat stare de urgență națională în Statele Unite

Președintele SUA Donald Trump a anunțat, vineri seara, că a declarat stare de urgență pe teritoriul de Statelor Unite din cauza epidemiei de coronavirus.

”Pentru a elibera deplina putere a guvernului federal, declar oficial stare de urgență națională – două cuvinte foarte mari”, a declarat Donald Trump.

Declararea stării de urgență va permite guvernului american că aloce 50 de miliarde de dolari pentru sprijinirea autorităților sanitare la nivelul statelor și al comunităților mai mici.

De asemenea, vor fi relaxate regulile privind asigurarea medicală și ar putea fi grăbite procedurile de construire a noi spitale și a cercetării pentru noi tratamente.

 

Foto: Facebook/ White House

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Scârtz ! Are coronavirus portocaliu . :))))))

 2. 7 miliarde de oameni, cica inteligenti, miliarde, mii de miliarde bagate in armament…si pusi in genunchi de o …chestie cat varful acului.

  • Pe un vârf de ac incap muuuult mai mulți viruși.

  • Taci…! Doar nu vrei să rămân fără materie primă tocmai acum când am trecut pe cazane electrice, ca să scap de poluarea infernală provocată de cazanele Diesel, majoritatea marca VW..!? Și doar nu-ți imaginezi că tot armamentul acela mai valorează macar cât o ceapă degerată după această din urmă ispravă, că macar acu’ și-or da și păcătoșii seama că ‘geaba ai portavioane de miliarde bucata, dacă inamicii sunt mari consumatori de târâtoare cu solzi și de lilieci zburători…

  • coronavirusul are 100-120 nm diametru

  • Mic si-al dracu’

 3. Daca El-insusi „Tromputzicã” ia o astfel de decizie, inseamna ca cineva din familie sau poate chiar El-insusi o fi captat „Coriiina”-virusul.