G4Media.ro

UPDATE Trenul deraiat în județul Vâlcea a fost repus pe calea ferată…

Sursa foto: ISU Vâlcea

UPDATE Trenul deraiat în județul Vâlcea a fost repus pe calea ferată și a început deplasarea către Băbeni / CFR explică ce s-a întâmplat

UPDATE, ora 13.55 CFR Marfă anunță oficial, în cazul deraierii trenului dintre statile Berbesti si Popesti (jud.Vâlcea) că în acest ca a deraiat prima osie locomotiva care împingea ansamblul format din 25 de vagoane al trenului nr. 60566.

Trenul transporta cărbune pe relatia Alunu – Băbeni.

”La fata locului intervin autorităţile abilitate, inclusiv Garda de Mediu, având în vedere faptul că rezervorul locomotivei deraiate s-a spart. O parte din continutul acestuia s-a deversat. Momentan, la fata locului, se intervine cu absorbant biodegradabil, respectiv cu substanţe chimice de neutralizat pentru limitarea impactului asupra mediului şi prevenirea extinderii poluării.

Menţionăm că nu au fost înregistrate victime.

Circulatia în zonă este destinată numai transportului feroviar de marfă. Transportul de călători nu este afectat. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite ulterior de către Agenţia de Investigare Feroviară Română-AGIFER”, anunță CFR.

La o prima constatare o posibila cauza este o defectiune tehnica la un vagon care a angrenat deraierea locomotivei care impingea trenul.

UPDATE, ora 12 Trenul a fost repus pe calea ferată și a început deplasarea către Băbeni, anunță ISU Vâlcea.

O echipă din partea CF de la Craiova se va deplasa la locul intervenției pentru colectarea combustibilului scurs și depunere material absorbant.

Știrea inițială: O locomotivă a unui tren de marfă compus din 25 de vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat marți pe ruta Băbeni-Alunu (județul Vâlcea), la km 22+020 de metri, potrivit Biroului Județean Poliție Transporturi Feroviare Vâlcea.

Sursa foto: ISU Vâlcea

Polițiștii au constatate pagube materiale, comunicatul nu face nici o referire la eventuale victime.

Traficul feroviar este blocat pe ruta Băbeni-Alunu.

Vom reveni

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. cel putin Grindeanul ar trebui bagat in puscarie.

  • Hai lasa ca nu-i grindeanu vinovat aici. Sau ma rog, doar grindeanu. Si nu-s vreun fan al lui. Vinovati sunt toti cei care au condus tara asta in ultimii 33 de ani. De cate ori deraiaza un tren, are loc un accident pe nustiu ce sosea, ia foc un spital, un club, mor oameni sanatosi prin spitale s.a.m.d. gasim vinovati doar pe cei ce ne conduc la momentul producerii incidentului. Nu, vinovati sunt toti ceilalti si noi ca ii tot votam si ii spuportam. Ce se intampla azi sunt doar consecintele a 33 de ani de hotie, pr0stie si incompetenta.

 2. si totusi grindeanu, aka prim-ministrul oug 13, rezista :))

 3. Cum spunea Grindeanu ieri:”Nimeni nu este de neînlocuit”…

  • Poate ne spune cam de câte trenuri deraiate, poduri căzute și oamenii morți este nevoie pentru a demisiona.

 4. Grindeanu își depune azi DEMISIA, este un om de onoare!

  • Si pe langa asta, toti fugarii condamnati definitiv se vor intoarce in Romania cu primele avioane disponibile. Goodbye Italia, Grecia, Serbia, UK, welcome Rahova, Jilava, Poarta Alba, Targsor!

 5. La ce salarii au cei din conducerea transportului feroviar ar fi si pacat sa demisioneze , cine nu si-ar dori salariile astea fara sa faca nimic.

 6. Las’ că merge și așa deraiat!

 7. Ăștia din CFR-uri de fapt complotează împotriva lui Grindeani! Sunt supărați pe ministru că a semnat o grămadă de contracte de autostrăzi și centuri!

 8. 33 de ani PSDNLUDMR, de impostura , de hotie , de smecheri, de incompetenta … ROMANI TREZITI-VA!

  ce zic eu .. au ars oameni in spitale de vii, chiar si bebelusi .. si tot nenorocitii astia sunt la putere … romanul are creier de gaina , e acolo , ca sa ciuguleasca ceva

 9. Când i se pun cătușele lui Grindeanu?

 10. Cine a amanat revizia vagoanelor? Domnul Grindeanu. Nici locomotivele nu sunt schimbate, nici vagoanele verificate.
  Demisia!

 11. Trenule n-ai avea parte / De suruburile toate / Si de sina de sub roate / De revizii amânate / Locomotive schimbate / Vagoane verificate / Si toilete curate .(Ca doara ES Dl Ministru al transpoartelor n-o sa ciocaneasca cu ciocanelul prin garile cu firme-albastre ca sa auda glasul rotilor de tren ! Excelenta Sa procedeaza conform principiului : glumim, deraiem, ne-amuzam, da’ nu parasim incinta !).