G4Media.ro

BREAKING Fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparțin unei…

BREAKING Fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparțin unei alte fete decât Alexandra Măceșeanu. DIICOT: Victima este o tânără de 15 – 19 ani

DIICOT anunță că expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală arată că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparțin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșeanu.

Gheorghe Dincă a mărturisit în cadrul anchetei că a mai ucis o tânără, pe Luiza Melencu (18 ani), dar DIICOT nu indică faptul că oasele ar aparține acesteia.

Rezultatele expertizei ADN care urmează să confirme dacă fragmentele de oase aparțin Luizei sau altei fete sunt așteptate la sfârșitul săptămânii.

Comunicatul integral al DIICOT:

Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Musamalizare penibila. Ba sunt ale sarmanei Alexandra, ba nu, incredibil. Cazul acesta scoate la iveala, nu doar coruptia din politie, dar si crasa incompetenta atunci cand au de facut niste analize. Se fac ca sunt politie. Ies la amenzi, la batut manifestanti, sunt primii la pensie speciala, toti se vaita ca oare ce-o sa faca daca sunt dati afara din politie, etc…E deja clar ca la Caracal e un pol important de trafic de carne cu clienti autohtoni sus pusi, clienti straini, etc. Vad ca asta e noua distractie la cei cu bani – sexul cu copii. Pana acum, cativa ani, asistentele TV mai ca-si publicau tarifele prin Libertatea. Acuma se cauta altfel de prospaturi. Fereasca Dumnezeu.

  • In articol se vorbește de alte oase găsite în pădure. Despre cele găsite la casa lui Dincă s-a confirmat deja ca sunt ale Alexandrei.
   Dincă le-a indicat unde sa găsească oasele Luizei, au găsit un sac de oase si cenușă în pădure și acum urmează sa se facă teste ADN. Dar ca rezultate preliminare pot sa spună ca nu sunt oasele Alexandrei, deci clar e o altă victimă.
   Citiți mai atent articolul înainte sa trageți concluzii atât de extremiste.

  • latrinist confirmed
   noapte buna

  • Nu aveau ADN-ul rudelor Luizei? De ce doar ca nu sunt ale Alexandrei? Din moment ce suspectul a indicat din start ca sunt ale Luizei nu-i normal sa verifici intai daca sunt ale ei? Dar ce mai e normal.

 2. @adi – testele ADN nu sunt facute (nicaieri) ca in serialele NCIS

  • Deci se poate verifica daca sunt ale Alexandrei, rezultat negativ, dar nu s-a verificat in primul rand daca sunt ale Luizei? Tot o saptamana dura. Presupun ca ai si o explicatie logica.

 3. @raul postac rus penibil, deci musamalizare? pai nu era mai simplu sa musamalizeze spunand ca sunt ale alexandrei cum s-a declarat initial?

 4. Rezultatul analizei antropologice este mult mai rapid decât al celei ADN. Oricine și-a făcut un set de analize știe că pentru obținerea rezultatelor durează ceva timp, de la câteva zile la câteva săptămâni. Este normal și obiectivul stabilit de procurori pentru expertiză, acela de a determina dacă este vorba de același cadavru, al Alexandrei sau de altul, ce al Luizei, că să poată dovedi in acest fel existenta a două victime și pentru a elimina mai rapid in acest mod, posibilitatea ca Dincă sa fi luat din rămășițelor pământești ale Alexandrei și să le fi aruncat in acel sac pe camp, susținând că este vorba despre Luiza. Dar na, iti trebuie un pic de minte și bună-credință că să analizezi lucrurile așa cum sunt…Oricum săptămâna viitoare cred că vor apărea și rezultatele ADN ale Luizei. Uneori varianta adevărată este cea mai simpla!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.