G4Media.ro

Brandul de lux Prada a inaugurat joi fabrica de la Sibiu /…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Brandul de lux Prada a inaugurat joi fabrica de la Sibiu / Aceasta a fost construită în Zona Industrială Vest pe un teren de 31.000 mp.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, au participat joi la inaugurarea brandului de lux Prada, unde se vor confecționa genți, relatează Turnul Sfatului.

Fabrica, construită în Zona Industrială Vest și care ocupă un teren de 31 de mii de metri pătrați, este operată de compania Hipic Prod Impex, o unitate a grupului Prada, fondată încă în anul 1994. În 2021 compania aproape și-a dublat cifra de afaceri, la aproape 41 de milioane de lei.

Potrivit reprezentanților Primăriei, clădirea în care va funcționa fabrica a fost proiectată de arhitectul Guido Canali, autorul „Prada Garden Factories” care îmbină arhitectura cu natura, obținând astfel spații luminoase.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. La Prada un tricou costa mai mult decat salariul unui angajat din Romania

  2. Dar cine e in spatele Danielei Campean? Bibuuu…
    Bibu si Daniela Campean tot nedespartiti sunt?
    Bot in bot la toate evenimentele?

  3. sa aiba FICUSU si nevasta-sa unde cheltui banii dela BMW .. ca ce mai conteaza o poseta pe langa 6.5 MILIOANE VOTURI FURATE

  4. niste rahaturi de unica folosinta, croite de niste sarantoci cu 8 clase din Sibiu, genul care se multumeste cu 300 de euro pe luna